Szymon Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Wydawalo mi sie ze sie z takim problemem spotklalem juz wczesniej gdzies tutaj na forum. W kazdym razie szuaklenm i zadnych tego typu informacji niestety nie uraczylem. Dzisiaj tak na poroe podlaczylem drugi zestaw glosnikow tylnich, zeby wiedziec co dostane jak kupie kable polacze wszystko itd itd....podlaczylem i coz...nie gra nic. To znasczy gra tylko stereo przod. Przy zmianie na 4 i 5.1 kolumny jest to samo. Moze trzeba jakos odblokowac, przegladam instrukcje zadnych tego typu info nie znalazlem. Czy ktos sie z tym spotkal i jak wlaczyc tylni dzwiek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 kreastor konfiguracji kolumn w panelu SS i musisz zaznaczyc ptaszka przy opcji podawania tylnych kanalow przez line-in. Chyba, ze to zrobiles i nie idzie, wtedy nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 nie, dowiedzialem sie o tym od ciebie :-). Zrobilem, zadnej reakcji...to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 "NVSwap to program który w zamyśle ma pomóc użytkownikom kart dźwiękowych nVidia Sound Storm podczas konfiguracji karty do współpracy z zestawami wielogłośnikowymi w standardach 4 i 5.1, a dokładniej służy on do zmiany trybów pracy wyjść analogowych. Program współpracuje z następującymi układami: - NVIDIA nForce2 z NVIDIA SoundStorm - NVIDIA nForce z MCP lub MCP-D - NVIDIA nForce2 z MCP lub MCP-T" Program można pobrać ze strony nVidia http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nvswap_1.0 podręcznik użytkownika dostępny jest : http://www.nvidia.com/docs/lo/2789/SUPP/NV...Users_Guide.pdf :źródło www.frazpc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 Musisz wyciszyc Wejscie i Mikrofon w panelu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 i tak na wszelki wypadek wylacz kodowanie Dolby Surround. U mnie wtedy tyl slychac raz na 5minut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 ok, dzIALAJA z tym ze jak wylacze kodowanie dobly surround. Wtedy leci na 4, przy wlaczonym mam 2. Hmmm no i teraz mam gowno w zasadzie :D. Jak wlacze dolby digital to leci normlanie ale to dziala tylko na wyjsciu cyfrowym. Wiec po <span style="color:red;">[ciach!]</span> za przeproszeniem mi ten dolby surround skoro nie dziala na analogowym wyjsciu, a powinien :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 ok, dzIALAJA z tym ze jak wylacze kodowanie dobly surround. Wtedy leci na 4, przy wlaczonym mam 2. Hmmm no i teraz mam gowno w zasadzie :D. Jak wlacze dolby digital to leci normlanie ale to dziala tylko na wyjsciu cyfrowym. Wiec po <font color="#FF0000">[ciach!]</font> za przeproszeniem mi ten dolby surround skoro nie dziala na analogowym wyjsciu, a powinien :-/ dolby surround dziala tylko kiedy masz 2 glosniki. Przeczytaj uwaznie w kreatorze jak bedzie ekran z opcjami: 1wyjscie - dolby Srnd; wiecej wyjsc - bez dolby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...