Michaelius Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Mam problem potrzebuje dla kumpla: raczej tani , cichy zasilacz w zasadzie o dowolnej mocy bo planowany pobor mocy bedzie na poziomie 100-120 wat. Jakby chcial 500W to bym mu doradzil a w maluchach nie mam kompletnie rozeznania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Może tak zakres cenowy byś podał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tani , ale nie poszrotowe scierwo z allegro . Nie wiem tak ze 100 do 150 zeta? Hmm moze Huntkey 300W za 99 pln z zenfista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Huntkey BS3000 kiedyś czytałem - podobno prawie niesłyszalny (ale z tego co pamietam ma złącze tylko 20Pin ale mogę się mylić). Z drugiej strony możesz też kupić Modecom MC 350W ... przy takim obciążeniu będzie raczej niesłyszalny (ogólnie cicha zasiłka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 (edytowane) Jeżeli obciążenie jest faktycznie tak niskie to dobrym wyborem będzie Tacens Radix 410 w przypadku takiej konfiguracji pozostaje poza progiem słyszalności a i napięcia ma bardzo ładne (tak do 250W). Jest jeden z cichszych zasilaczy to 150zł. BS300PP łatwo się nagrzewał (niska sprawność) a wtedy praca wentylatora jest bardzo słyszalna. Edytowane 12 Stycznia 2008 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tam bedzie tylko mobo na 690G, proc X2 z serii BE, ram i 1 w porywach do 2 dyskow na Sata 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...