Turek1233 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam, mam pytanie, ponieważ mam duży problem i nie wiem czy dobrze zrobiłem. Ponieważ mam Płytę główną DFI Infinity NF650i Ultra-T2 i zamówiłem na procesor cooler Asus Silent Square i moje pytani brzmi czy mi sie zmieści, czy nie będzie przeszkadzał radiator na chipsecie ? bardzo prosił bym osoby które ten cooler już posiadają. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Nie miałem tej płyty w łapach, ale zakładałem już kilka takich Asus'ów i "na oko" powinien wejść bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Nie miałem tej płyty w łapach, ale zakładałem już kilka takich Asus'ów i "na oko" powinien wejść bez problemu.no ja mam nadzieje bo będę musiał sprzedać na allegro tego asusa, jak byś miał styczność z tą płytą i coolerem to napisz mi na forum czy pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Do niedawna pracowałem w sklepie komputerowym więc miałem większą styczność ze sprzętem, teraz zmieniłem robotę i kontakt z nowym sprzętem mam, ale mniejszy. Napisz czy pasował, bo sam jestem ciekaw :) Edytowane 16 Stycznia 2008 przez bender83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Do niedawna pracowałem w sklepie komputerowym więc miałem większą styczność ze sprzętem, teraz zmieniłem robotę i kontakt z nowym sprzętem mam, ale mniejszy. Napisz czy pasował, bo sam jestem ciekaw :)Pasuje :) i nawet ładnie chłodzi :) w stresie max 65' procek to E4500 podkręcony do 2.8GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czym odczytujesz temperature? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czym odczytujesz temperature?Core Temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...