Skocz do zawartości
Turek1233

Pytanie Odnośnie - Asus Silent Square

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie, ponieważ mam duży problem i nie wiem czy dobrze zrobiłem. Ponieważ mam Płytę główną DFI Infinity NF650i Ultra-T2 i zamówiłem na procesor cooler Asus Silent Square i moje pytani brzmi czy mi sie zmieści, czy nie będzie przeszkadzał radiator na chipsecie ? bardzo prosił bym osoby które ten cooler już posiadają.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem tej płyty w łapach, ale zakładałem już kilka takich Asus'ów i "na oko" powinien wejść bez problemu.

no ja mam nadzieje bo będę musiał sprzedać na allegro tego asusa, jak byś miał styczność z tą płytą i coolerem to napisz mi na forum czy pasuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do niedawna pracowałem w sklepie komputerowym więc miałem większą styczność ze sprzętem, teraz zmieniłem robotę i kontakt z nowym sprzętem mam, ale mniejszy. Napisz czy pasował, bo sam jestem ciekaw :)

Edytowane przez bender83

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do niedawna pracowałem w sklepie komputerowym więc miałem większą styczność ze sprzętem, teraz zmieniłem robotę i kontakt z nowym sprzętem mam, ale mniejszy. Napisz czy pasował, bo sam jestem ciekaw :)

Pasuje :) i nawet ładnie chłodzi :) w stresie max 65' procek to E4500 podkręcony do 2.8GHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi