vENiZE Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam Mam sprzęt jak w sigu i wyraz twarzy jak Kaczyński po zwycięzkich wyborach PO. Otóż, zainstalowałem xp x64, najnowsze stery, dx itp. i... Far Cry w 1920x1200 przy wszystkim na full i AAx4 potrafi przyciąć. Na Tri-Sli nie chce ładować pieniędzy, ale myślę o innej kwestii. Czy przypadkiem mój Athlonik @ 2.85GHz (CBI wskazuje 5400+) już nie daje rady? Ewentualnie może x64 pożera wydajność i spróbować na x32? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 W takiej rozdzielczosci procesor ma naprawde niewiele do gadania. Pozatym po co ten watek w tym dziale skoro pytasz sie o zmiane OS? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Nie pytałem konkretnie o os, tylko wspomniałem o tym jako ewentualność. Podstawową kwestią było dla mnie dowiedzieć się jak odnosi się taka rozdziałka do procka i - dziękuję za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 W takiej rozdzielczosci procesor ma naprawde niewiele do gadania. Pozatym po co ten watek w tym dziale skoro pytasz sie o zmiane OS? :| spójrz na ten wykres Ja bym zmienił procka na c2d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Tak, 1600x1200 vs 1920x1200 FSAAx4... Z tego wykresu widze tylko rzecz oczywista - C2D = A64@1GHz wyzej. Nic ponadto... Gdyby wymienil platforme na niebieskich to zapewne mialby wyzsze min FPS... Ale srednia pewnie niewiele by skoczyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2008 tak czy inaczej c2d by pomogło napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...