Sens Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Witam! Jakie są ścieżki aktualizacji starszych windowsów do wersji XP? Szukam juz od dluzszego czasu i nigdzie nie moge znalezc konkretnej odpowiedzi na moje pytanie. ;) Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 idziesz do empiku, zabierasz z półki pudełko oznaczone Windows XP, płacisz, wracasz do domu, instalujesz, masz :) Jak Ty chcesz zupgrejdować system z 98 do Xp... Nie rozumiem za bardzo Twojego problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 (edytowane) Kretynem nie jestem zeby upgrejdowac z 98 ;) Tej wiedzy wymagali odemnie w szkole, a konkretnej odp nie moglem w necie znalezc... Zastanawiam sie wlasnie jaki sens ma takie upgrejdowanie ;/ i po co mi ta wiedza... eh xD Edit: Tzn podobno mozna w jakis sposob np. win 98 zupgrejdowac na XP tak ze nie traci sie ustawien... Tak mowi w kazdym razie ynformatyk ktory mnie uczy. Na moje po takim upgrajdzie pewnie ladny syf jest na kompie... niewiem :P Edytowane 23 Stycznia 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 a co to są te ustawienia których się nie traci, jak xp to całkiem inna filozofia niż 98 :). A czy ten informatyk jeden z drugim zrobił to chociaż raz czy przeczytał to na jakimś forum... :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 a co to są te ustawienia których się nie traci, jak xp to całkiem inna filozofia niż 98 :).Inna filozofia czy nie, 98 do XP zupgradować się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Inna filozofia czy nie, 98 do XP zupgradować się da.No wlasnie tylko jaki to ma sens? Nie lepiej jest zainstalowac od nowa? I co to za ustawienia w win 98 :lol2: Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hmm pomyślmy, moje dokumenty, programy z menu start. Tapety już chyba nie bo xp i tak chyba wrzuca swoją, ale moge się mylic, 98 dawnoooo nie używałem. Nad sensem takiego rozwiązania rozwodzic się chyba nie ma po co ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 a moje dokumenty polecą do kogo, skoro w XP jest multiuserowość. Chyba że w 98 też był podział moich dokumentów na userów... A powiedzcie mi szczerze.. kto kiedykolwiek upgrejdował 98 do xp... :) i żył z tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alana Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 da sie nainstalowac win na win - odpalasz instalatora nowszej windy z dzialajacej starszej robilam tak pierwsza swoja instalke w2k ale skonczylo sie po tygodniu starym dobrym format c: i instalka 2k po ludzku ale wiem ze dziala tez 95->98 98->xp i prawdopodobnie 2k->xp oczywiscie jak ktos nie wywali z instalatora pewnych plikow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 me -> xp takze dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Mi sie cos przypomnialo ze w te wakacje z poziomu 98 zainstalowalem win 2000, tylko tak to chodzilo, ze az zal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...