trybron Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Witam Do zestawu, który będzie kręcony: Procesor : Intel Core2Duo E8400 Płyta Główna : Abit IP35 RAM : OCZ 2x1GB 800Mhz Karta Graficzna : 8800GT 512MB HDD : Samsung 500GB 16MB Cache Napęd DVD-RW Karta dźwiękowa SB LIVE Karta WIFI cooler x3 starczy HuntKey HK-350AP 350W? (chociaż myślę o zmianie ze względu na "hałas") jeżeli nie to jaki? cena nie gra roli. Priorytet super cisza (byle nie pasywny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Super cisza, super cisza. W pewnym teście, Amacrox Warrior AX-450PNF rozłożył tego Huntkeya. Osobiście mam amacroxa, jako, że nie mam obudowy, a mój komputer wisi na ścianie (perwersja), a jestem bardzo wyczulony na wszelkiego rodzaju świsty i szumy - taka praca - DJ, producent, zrobiłem fanswapa, bo w nocy lekko mi przeszkadzał. Ogólnie nie wiem czy w moim, czy ogólnie, ale zdaje mi się, że nie działa PWM - może to tylko moje odczucie. W takim czy innym razie pamiętam, że ta zasiłka rozłożyła huntkeya i na moim konfigu śmiga idealnie. U Ciebie też poleci, a cena jest śmieszna. Ogólnie na allegro schodzą jak świeże bułeczki, opinie są bardzo pochlebne. Ja wymieniłem wentyl na noiseblockera i jest błoga cisza :) PS. W wątku pewnego usera (troche tematów niżej) umieściłem zdjęcie jak wyglądają bebechy, i jak wygląda sprawa z wentylatorem. Plomb BRAK. Edytowane 20 Stycznia 2008 przez djdrake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 W pewnym teście, Amacrox Warrior AX-450PNF rozłożył tego Huntkeya.Oj, coś średnio mi się to widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Tak wiem, HK350-AP to tak naprawdę zasilacz, w którym drzemie ogromna moc. Ludzie ciosają na nich rekordami, nie śmiem twierdzić, że wykonanie jest lepsze od Amacroxa. Jutro spróbuję znaleźć ten test - mianowicie Amacrox miał chyba łącznie 2A więcej od Huntkeya, ale jak wszyscy wiedzą, HK350-AP ma jeszcze spory zapas amperarzu na liniach, producent to po prostu zaniżył. Ja ogólnie napisałem o Amacroxie i to dla mnie bardzo dobry zasilacz - producent to w końcu FSP, nie twierdzę w żaden sposób, że jest lepszy od Hunkey'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala666 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 do zestawu do krecenia moze jakis DFI LanParty P35?? i pamici cokolwiek podatniejsze na oc?? Co do huntkeya, to naprawde doby zasialcz, tylko ze 350w na ten konfig to troche ryzykowne, zwlaszcza jezeli komus bedzie zalezalo na ciszy. polecam cos 400-450w no i mocniejsze tez moga byc oczywiscie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 kup BeQuiet'a streight power 450-500W i będzie pozamiatane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...