Skocz do zawartości
Myniu

Wiem ze juz bylo ale...

Rekomendowane odpowiedzi

Co lepsze Radek 8500 FULL czy Ti4 4200 ?

Wiem ze sa zwolennicy Nv i Ati,nie chce zaczynac jakiejs wojny tylko pytam o rade ?

Niby 4200 szybsze od 8500 ale Ati troszke tansze no i mozna grac z ANIZO.Zreszat nie we wszystkich testach GF jest szybszy oto link : http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...o/strona-5.html :twisted:

Mam teraz GF2MX i chce zmienic karte tylko niewim na jaka.

Mam na to tak z 600 zeta no i poczekam z 1 do 2 miechow bo teraz stanieja grafy bo wyszedl juz GF XF i nowe ATI.

THX i POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli zalezy Ci na wydajnosci to bierz GF4, natomiast jesli gry nie są na pierwszym miejscu a chcesz miec dobrą karte (obraz, tvout) za niewielkie pieniądze to bierz 8500.

Mozesz jeszcze poczekac na nowe Radeony, ceny 9500 powinny spaść.

Aha, i jakiej firmy masz do wyboru??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram sporo w rozne gry ale tak na powanie tylko w Counter Strike (pierwsza 10 polskiego CB :P )

Tak dla informacji:

Taktowanie Ati to 275 core / 275 (500) mem spoko leci na 300/600

Creative to 250 core / 513 mem nie wiem na ile leci bo nieznam nikogo kto go posiada ale slyszalem ze to jest praktycznie to samo co MSI wiec powinno byc dobrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram sporo w rozne gry ale tak na powanie tylko w Counter Strike (pierwsza 10 polskiego CB :P  )

Tak dla informacji:

Taktowanie Ati to 275 core / 275 (500) mem spoko leci na 300/600

Creative to 250 core / 513 mem nie wiem na ile leci bo nieznam nikogo kto go posiada ale slyszalem ze to jest praktycznie to samo co MSI wiec powinno byc dobrze

Zastanów sie jeszcze nad R9500, jest w podobnej cenie ok. 650-700 zł, za wersje 64 mb, po odblokowaniu potoków otrzymujesz jakgdyby wersje PRO z 64 mb pamięci, a to już nieźle wymiata :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...