Skocz do zawartości
tomasir

Może mi ktoś to na polski przetłumaczyć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nyilvános weboldalról gyűjtött - tomekoglaza@poczta.fm - címére reklámüzenet érkezett. Mit kíván tenni?

- MEGNÉZEM

Nem érdekel sem nyeremény, sem játék, sem ajánlat, a későbbiekben értesítést sem akarok kapni!

- TÖRÖLJENEK VÉGLEGESEN!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Węgierski, Turecki albo Ugrofinski :wink:  :P . Sorki tomasir ale raczej bedze ciężko,  skąd to masz?

Dostałem mailem...

A że znam angielski, francuski i jakieś tam podstawy innych to mnei przytkało. nie załapałem ani jednego słowa z tego języka... :( :( :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jest to węgierski...

8O  8O  8O  8O  8O

Jesteśpewien?

Bo ja wszedłem na stronę którą mi podali i tam było coś po węgiersku (nawet forinty leżały). A wziąłem się za tłumaczenie tego teskstu i pierwsze ze słów jest w słowniku węgierkim, cosik jak pomoc znaczy, więć możę ktośoczwkuje po mnie pomocy.. :? :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Węgierski, Turecki albo Ugrofinski :wink:  :P . Sorki tomasir ale raczej bedze ciężko,  skąd to masz?

Dostałem mailem...

A że znam angielski, francuski i jakieś tam podstawy innych to mnei przytkało. nie załapałem ani jednego słowa z tego języka... :( :( :(

moze istoty pozaziemskie kca nawiazac z toba kontakt :o

a ty myslisz ze to ziemianie ! :q

moze to jakis kod lub plan zniszczenia ziemi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- po pierwsze to jest po wegiersku , nie wiem skad kolega "Mighn Taghor" ma takie informacje ze nie jest

- po drugie to znaczy cos m/w takiego....

twoje konto tomekoglaza@poczta.fm zostalo dodane do listy mailingowej(reklamowej) w serwisie 'Nyilvános weboldalról'. Masz dwie opcje :

-zobacz (reklamy)

...zrezygnuj z naszych wspanialych reklam itp itp

- wypisz sie z listy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no moje oko jest to wegierski :)

siostra zna go biegle ale nie mam z nia kontaktu od dluzszego czasu

dla upewnienia dalem "Nem érdekel sem" do wyszukiwarki w wp i wyszly strony z rozszerzeniem hu

chyba nie musze mowic reszty :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi