fllanker Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Witam ostatnio sciagnalem sobie patcha do tej wlasnie gry. Zainstalowalem i zonk gra sie nie wlacza, pojawia sie jedynie komunikat o tresci: Error: Unable to verify serial number, wie cos ktos moze na ten temat ? Edytowane 26 Stycznia 2008 przez fllanker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Nic dziwnego, skoro grasz na piracie. Kup oryginał i stosuj się do zasad na forum. Regulamin też przeczytaj... Choć w sumie powinieneś go znać, bo na forum jesteś nie od dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 A skad to wywnioskowales, ze gra na piracie ? :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Unable to verify serial numberZapewne z tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2008 Hmm a czy nie moze byc taka sytuacja, ze gra dzialala normalnoie i po instalacji patcha sa jakies akcje, ja bym bardziej to tak odebral. ;] Zreszta niech fllanker potwierdzi o co mu dokladnie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Gdzie Ty tego patcha dorwałeś, bo na oficjalu nic o nim nie piszą...? Co wnosi do rozgrywki, bo z tego co widziałem, to w wersji podstawowej nie wygląda zbyt zachęcająco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 no gra jakas wypasiona nie jest ma sporo bugow, a w opisie patcha widzialem ze sporo on ich rozwiazuje tu opis: opis gralem troche w 1 a 1 jak na swoje czasy byla niezla. Pozatym ja lubie takie symulatorki zrecznosciowe, a nic ostatnio pozatym nie wyszlo, pozatym nawet w piratach nigdy nie bylo problemow z patchami, yyy oczywiscie nie mowie ze ja mam EE2 pirata :] heheh, w kazdym badz razie patch nie dziala tu link do bezplatnego sciagniecia: patch mialem nadzieje ze poprawi on na tyle gre ze bedzie mozna troche poszalec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sevi.exe Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zwyczajnie usuń patcha. Jeżeli nie ma o nim nic na oficialu, to pewne, że nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zwyczajnie usuń patcha. Jeżeli nie ma o nim nic na oficialu, to pewne, że nie działa... to z kad wzial sie na gry-online i innych stronach ? spejalnie dalem linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...