Gość dragonlore Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Panowie mam prosbe o porade-otoz skladam komus kompa do multimediow + gry,i ma to byc komp narazie w wersji oszczednosciowej niestety. Dlatego jesli ktos moglby mi zaproponowac tania plyte pod e2140/2160 gdzie za powiedzmy pol roku wsadzilbym 8200/8400. No i co lepiej brac 2140 czy 2160 ??-OC bedzie tylko na poziomie 2.5@-2.8@ na codzienn.A GPU to ati 3850,po przesiadce na 8200/8400 na miejsce ati wskoczy GT8800 ps.calosc ma pracowac na srednim oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Foxconn P35A-S, poza tym szukaj, procka bierz E2160. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Foxconn P35A-S, poza tym szukaj, procka bierz E2160. u mnie w znanych mi sklepach foxconny nie wystepuja :?(francja) cala reszta do dyspozycji -tak wiec prosze o inna propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 msi fr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 msi fr dzieki za gow..niana pomoc <_< -bez kitu niektorzy to chyba zyja w innym swiecie albo ja cos nie rozumiem,bo niby jak ma mi pomoc te msi.fr ??? na liscie jest kilkadziesiat plyt-jak bym wiedzial ktora jest fajna i tania oraz bedzie pasowac do zestawu jaki skladam to chyba bym nie pytal :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 MSI P35 FR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) MSI P35 FR bardzo fajna plytka niestety rowniez droga :sad: myslalem o :Gigabyte Ga-p31-ds3l w miare tania ale ma ponoc sporo problemow z restartami i z utrzymaniem ustawien oc w biosie Edytowane 27 Stycznia 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 To za ile chcesz kupić ową płytę skoro 340zł to dla Ciebie drogo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 p31/p35-DS3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Gigabyte GA-G33M-S2L chyba nic juz w miar dobrego taniej nie dostaniesz, taniej to juz zostaja ci tylko jakies Asrocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ale wyjechałeś :/ Gigabyte P31 DS3L, Foxconn P35A-(S) (którego nie ma), MSI P35 FR, Abit IP35 (bez E, ale np z PRO). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2008 Może podasz mistrzu z jakich sklepów wybierasz to może ktoś sobie wejdzie i Ci doradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 doszlo troche do budzetu choc na plytkie moge wydac najwiecej 80euro i do tej ceny moge kupic u siebie: -msi-p35 neo2fr -g-p35 ds3 -g-p35 ds3-l pytanie ktora wybrac aby pozniej chodzila tez z 8400/200 na srednim oc? ps.za wszystkie odpowiedzi dziekuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Wyrzuć tego DS3L i wybieraj pomiędzy MSI albo Gigabyte.Ja mam ten sam problem ale jeszcze się nie zdecydowałem co będę brać.Każda z podanych jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Polecam Gigabyte, sam posiadam P35-S3L i jestem bardzo zadowolony błyta nie sprawia żadnych problemów jest stabilna no i jak dla mnie to marka Gigabyte jest lepsza niż MSI sądząc chociażby po wynikach sprzedaży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Polecam Gigabyte, sam posiadam P35-S3L i jestem bardzo zadowolony błyta nie sprawia żadnych problemów jest stabilna no i jak dla mnie to marka Gigabyte jest lepsza niż MSI sądząc chociażby po wynikach sprzedażyTak a Fiat jest lepszy od Ferrari - "sądząc po wynikach sprzedaży". Obie płytki dobre ale MSI IMHO lepsze do OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2008 doszlo troche do budzetu choc na plytkie moge wydac najwiecej 80euro i do tej ceny moge kupic u siebie: -msi-p35 neo2fr -g-p35 ds3 -g-p35 ds3-l pytanie ktora wybrac aby pozniej chodzila tez z 8400/200 na srednim oc? ps.za wszystkie odpowiedzi dziekuje ;) Bierz MSI. Bardzo fajna płytka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saLv Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mam podobny dylemat. Szukam płyty pod E2160 i na placu boju zostały: Gigabyte P35-DS3 i MSI P35 Neo2 FR. Byłem w zasadzie zdecydowany na MSI, ale płyta Gigabyte wydaje się być ciekawą propozycją. Ma 6-fazowe zasilanie i ALC 889A przy 4 fazach i ALC888 w MSI. Prosiłbym o konkretne argumenty dlaczego warto jednak wziąć MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez1982 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Bierz GB dobra płyta i lepszy kodek jak nie masz niczego zewnętrznego.Poczytaj temat o MSI na pure i sobie odpowiedz na pytanie co wolisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...