Nerevar Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Hej mam pytanie, kupiłem tel. na allegro. Pieniądze przelałem w poniedziałek "elixirem" tzw. około południa (PEKAO) na konto odbiorcy -> (LUKAS) Dzis wieczorem dzwoniłem, gosciowa sprawdzila mowi ze nie doszlo i moze jutro po 12 dojdzie. Ma 1000 komentarzy w tym zadnego nega o tym ze ukradla wiec chyba to nie to. Ale czy to mozliwe zeby szlo ponad 3 dni ? Mam sie zacząć martwić i szykować na niebieskich (bo kwata 1000+ wiec nie odpiszcze jak cos) czy to nieraz normalka ? Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zdecydowanie za długo. Taki przelew najpóźniej powinien dojść we wtorek do 13. Sprawdź czy nie pomyliłeś numeru konta itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Hmm,nie powinieneś sie martwić,zaczekaj spokojnie ;) Sprawdz czy nie pomyliłes nr konta. Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 (edytowane) numerek itp na pewno ok ;) dodam że przelewałem "w banku" a nie z konta netowego Edytowane 30 Stycznia 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Miałem konto w BPH które teraz się połączyło z PEKAOSA i zdarzyło mi się że przelew wykonany ze pt koło 12 doszedł we wtorek koło południa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2008 rzadko, bo rzadko, ale czasami zdarzają sie zawieszenia transakcji lub poślizgi. w razie problemów skontaktuj się ze swoim bankiem, powinni też mieć informacje czy pieniądze od nich wyszły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Slowo klucz w tym wypadku to PEKAO (a raczej fuzja z BPH). Czekaj cierpliwie, w obecnej sytuacji te niedopuszczalne z punktu widzenia klienta opoznienia sa norma w PEKAO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Kiedyś szedł przelew od użytkownika JC z pon bodajze (mialem screena) a byl dopiero w pt po 13, wiec spokojnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 no dzis doszlo... omg pierwszy raz przelew szedł 3 dni... chędożone PEKAO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 OMG... w poniedziałek zrobiłem przelew... do teraz odbiorca nic nie ma na koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 mam podobnie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...