wąhol Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) chce kupić zasilacz do sprzętu 2x8800ultra procesor quad 3GHz...przede wszystkim ma być bez głośny moze być nawet wodny... Edytowane 31 Stycznia 2008 przez wąhol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 BQT Straight Power 550W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Chieftec + fanswap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Nie ma zasialczy bezgłośnych. Dlaczego uważasz, ze potrzebujesz takiego mega cichego zasialcza? Czym to będzie chłodzone? Ale faktycznie, z fabrycznych konstrukcji BQ SP bedzie jednym z cichszych. Jak Chieftec+fanswap, to CFT, tylko już nie pamiętam, czy CFT 12 miały plomby, czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Jak Chieftec+fanswap, to CFT, tylko już nie pamiętam, czy CFT 12 miały plomby, czy nie?Jak ma być mocny i nieplombowany Chieftec, to są GPSy 650W, mają 45A na 12V sumarycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 A myślałem, że Gps'y od 400 wzwyż wszystkie mają tylko 29A na 12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 350W ma 25A 400W i 450W mają 29A 500W i 550W mają 30A 650W ma 45A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) http://zenfist.pl/corsair-cmpsu620hxeu-620w-p-1487.html Czołówka ciszy :) Edytowane 31 Stycznia 2008 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wąhol Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 a jakieś wodne bo buduje zestaw wodny w komputerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie słyszałem o markowych zasilaczach fabrycznie chłodzonych cieczą. Już lepiej, koniec konców, pasywny kupić. Choć ja i tak wolałbym solidną zasiłkę + wentyl nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 W sumie pasywke ja bym kupił jak kasa nie gra roli to pasiv da ci pewność że będzie to ciche - ale nie absolutnie ciche bo coś tam może szumieć czy coś, jak ucho przyłożysz, w końcu to zasilacz, pełno ma cewek i innych dupereli :/ zabuduj bude matami i na pasywnym zailaczu jest szansa że będzie to ciche (o ile reszta też będzie bezgłośna - bo pompa lubi szumieć). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 chłodzić zasilacz wodą ? trochę ryzykowne jak dla mnie ;) nie wiem czy w ogóle w Polsce uda się dostać np coś takiego http://www.koolance.com/water-cooling/prod...products_id=387 ale i tak ma wiatraki więc nici z idealnej ciszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2008 No zawsze można zrobić samoróbkę: http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=psu_h2o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...