Sysak Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Kiedyś na forum widziałem temat albo post, w którym ktoś bardzo ładnie wyjaśnił jak można podmienić ustawienia SPD pamieci RAM. Była tam instrukcja i linki do ustawień kości różnych firm. Tera nie mogę tego znaleźć a bardzo by mi się to przydało. Może mi ktoś pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Może o to Ci chodzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 Poszukaj se SPDTool albo Typhoon, a różne spd na forach znajdziesz, też by google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) stolara niestety nie. hary Że tych programów się używa to wiem, ale mi chodzi o instrukcję i dobrą database, a jestem pewny, że to gdzieś tu na frum widziałem. Edytowane 1 Lutego 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...