wilczurek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Newsmani umarli czy servis pada??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...265&st=2600 Czytaj posty romka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Ja w sprawie newsów ... Trochę dziwnie, że w dziale "fotografia" jest tylko kilkanaście newsów i to takich, że aż żal ściska, ponaddo ostatni był "18/11/2007 - 13:26". Panowie, usuńcie dział foto albo zajmijcie się nim. ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Ja w sprawie newsów ... Trochę dziwnie, że w dziale "fotografia" jest tylko kilkanaście newsów i to takich, że aż żal ściska, ponaddo ostatni był "18/11/2007 - 13:26". Panowie, usuńcie dział foto albo zajmijcie się nim. ;) Pozdrawiam. Jeśli byłbyś zainteresowany pisaniem do niego to daj znać mi i romkowi - akurat na tym polu nie ma zupełnie nikogo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...