Bolus1 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 Witam, może ktoś wie coś o zasilaczu Tacens VALEO 460W szukałem sensownych recenzji i testów ale nic ciekawego nie znalazłem, pomyślałem że na forum ktoś mi coś napisze ze swojego doświadczenia :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 (edytowane) Słabo szukasz bo byś znalazł moją opinie o tym moim zdaniem beznadziejnym zasilaczu. Mam i nie wiem czemu go jeszcze mam. Jedna wiązka SATA (2 wtyczki) wręcz woła o pomstę do nieba. IMHO okablowanie nie jest zrobione zbyt pomysłowo i w tej cenie szukałbym czegoś lepszego. Wykonanie wtyczki 20+4 też jest o kant tyłka rozbić. Edytowane 8 Lutego 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 W tej cenie lepszym wyborem będzie Enermax Liberty 400W DXX ma już wtyczki PEG 8-pin, mrowie Sata, odpinane przewody - no i to Enermax. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...