JuLeK Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 W sklepie Overclocking.com.pl!!! Ja chyba biorę :wink: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 W sklepie Overclocking.com.pl!!! Ja chyba biorę :wink: 8) No niby tanio, ale najpierw chciałbym tego Celka wymienić na coś lepszego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 W sklepie Overclocking.com.pl!!! Ja chyba biorę :wink: 8) No niby tanio, ale najpierw chciałbym tego Celka wymienić na coś lepszego. Idealnie by się nadawał nowy AXP 0,13@1,8GHz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 W sklepie Overclocking.com.pl!!! Ja chyba biorę :wink: 8) No niby tanio, ale najpierw chciałbym tego Celka wymienić na coś lepszego. Idealnie by się nadawał nowy AXP 0,13@1,8GHz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 W sklepie Overclocking.com.pl!!! Ja chyba biorę :wink: 8) No niby tanio, ale najpierw chciałbym tego Celka wymienić na coś lepszego. Idealnie by się nadawał nowy AXP 0,13@1,8GHz :-) Wieeem i jak tylko mi się uda sprzedać tego Celka, mobo i ramy to lecę po Athlona XP - nawet niekonioecznie tego 0,13. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 julek, w semiconie chca 140zl..... i 100zl za 120W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 6 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2002 julek, w semiconie chca 140zl..... i 100zl za 120WNo jak to tam sa tylko 34 i 53 watt.I ten ostatni kosztuje 75zl +vat 22%, co wyjdzi okolo stuwy, wiec napisales chyba ceny bez watu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ciekawe czym schłodzisz i zasilisz takiego peltiera ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Ciekawe czym schłodzisz i zasilisz takiego peltiera ? 1. Woda 2. Zasilacz:) Mam bardzo bore WC, blok Mate'a LE, pompe 1380l/h i 2 chłodnice :wink: Zasilacz ma mi zrobić Feluke bo sam nie umiem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 julek, w semiconie chca 140zl..... i 100zl za 120W Skąd ty to wziąłes..? Na stronie są tylko 72W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Heh... Właśnie se skołowałem tego Pelta z DiscTechu do testów. Przetestuję go wraz z Blokami Mate'a 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ten pelt jest za 231 PLN :? "Do ceny należy do liczyć podatek VAT 22%" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...