roth Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Zadnej wojny nie mam zamiaru rozpoczynac. POdziele sie tylko moimi spostrzezeniami z kontaktu z kartami. Mialem duzo kart ale powiem tylko o gf2 mx i gf4 mx. Duzo gram w rozne wyscigi i zauwazylem dziwna rzecz. Na kartach nvidia i ati gry np.gp4 dzialaja plynnie do momentu wjechania w dym. Na nvidiach obraz zaczyna skakac jak cholera a na ati fr nawet nie spadnie. No i jeszcze jakosc Divx na 9100 jez pare razy lepsza niz na nvidii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 nie odkryles ameryki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Nie mozna tego bylo wsadzic gdzies w inny z tysiaca watkow o gf lub ATI ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Tak już jest z tymi kartami ATI :):):) /no i dobrze/ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Niestety ATI wymiataNiestety ATI wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 EOT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 co za durny temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Mam bardzo podobne zdanie jak Pan wyzej a mianowicie: Betonowy Tamwaj Napedzany Ziewem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Taaa jak coś jest przeciwko kartom nvidii to fani tej firmy od razu ze temat nudny eheheheh :D a jak coś do ati to samo fani ati robią ........ :D heheheh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 ....lepsze karty od nvidi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Jak mowilem zadnej nowej wojny wszczynac nie mam zamiaru. Zastanawia mnie tylko dlaczego na takiej <span style="color:red;">[ciach!]</span>lce jak dym w grze karty nvidii sie wykladaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Jak mowilem zadnej nowej wojny wszczynac nie mam zamiaru. Zastanawia mnie tylko dlaczego na takiej [ciach!] jak dym w grze karty nvidii sie wykladaja NIE ZASTANAWIAJ SIE TAK DUZO! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Gdzie ci moderatorzy, ja niewiem... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Jak mowilem zadnej nowej wojny wszczynac nie mam zamiaru. Zastanawia mnie tylko dlaczego na takiej <font color="#FF0000">[ciach!]</font> jak dym w grze karty nvidii sie wykladaja ale co ty wogule porownujesz !!! gf2mx i gf4mx do r9100 !! to se qfa porownaj r7000 do gf4ti4200 i bedziesz mial tez malutka roznice !! jak piszesz o kartach to chociaz tej samej klasy.... a nie sie bez sensu wypowiadasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ale na nvidii nawet stara gra tak samo wyglada(wjezdzasz w dym i zaba). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ludzie na forum maja (teoretyccznie :) ) nastepowac MADRE dyskusje. Ten watek chyba do takich nie nalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 boze znowu to samo ati vs. nVidia ludzie wiadomo ze jak ktos ma ati to bedzie chwalil ati a jak ktos nivide to nvidie :PPPPPPPP i tak na marginesie tak jak juz zaznaczyl Morel123 to porownuj karty tej samej klasy:PPPPPPPPPPPPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...