tomi11 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Kupiłem wczoraj głośniki SW-HF 5.1 5005 i mam mały problem z nimi, a mianowicie : chcę włączyć muzykę z twardego dysku to nie gra mi sub tylko dwa przednie i centralny(central przejmuje basy i brzmi to fatalnie, płasko). ale wyczytałem na Waszym forum, że trzeba zastosować converter, który jest dołączony do tych głośników i tak tez zrobiłem. Muzyka gra super, ale gdy włączyłem film sytuacja się odwróciła tzn. sub działał jak central. Mam pytanie: czy możne temu jakoś zaradzić, żeby nie przełączać tego convertera? jest to uciążliwe. Karta muzyczna to : sound blaster X-Fi Fatal1ty Platinium Champ1on Series Proszę o Pomoc Dziękuję i Pozdrawiam Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 Sterowniki/oprogramowanie. Jesli masz raz tak raz odwrotnie to jedno z tych dwóch przerzuca centralny <=> sub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi11 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Sterowniki/oprogramowanie. Jesli masz raz tak raz odwrotnie to jedno z tych dwóch przerzuca centralny <=> sub. To o jakie oprogramowanie konkretnie chodzi, bo sterowniki mam zainstalowane nowe i jest tak samo. Już nie wiem co mam zrobić tyak się cieszyłem na te głośniki a tu taka kiszka :cry: Proszę o pomoc Tomek Edytowane 10 Lutego 2008 przez tomi11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...