Skocz do zawartości
Cheeky

Wiem, wiem... jestem lamerem :/

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, rozumiem, ze jako laik moge Was "draznic" itd, ale od czegos trzeba zaczac. Niewiele rozumiem z tego co piszecie :( a mocno interesuja mnie sprawy zwiazane z np, wyciszeniem kompa. Jak moge obnizyc obroty wentyla? Tylko prosze tak lopatologicznie, bo ja naprawde ciemnyj estem. Sa do tego jakies progsy, czy jak?! Paramertry mojego PC sa na dole... Dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cheeky poszukaj sobie "fan AND mate" (wpisz dokladnie tak) i wywali ci na pewno mase interesujacych topicow o wentylach.

Jak wszystkie przeczytasz to bedziesz mogl pisac z tego magisterke,

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i wcale nie musisz siebie nazywac :lamerem" , bo znaczenie tego slowa , to jest bardziej obrazne , po prostu jestes newbie i laik i chcesz po prostu dowiedziec sie czegos o czym nie asz zielonego pojecia - masz prawo , ale nastepnym razem faktycznie.....uzyj tego magicznego slowa "szukaj" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo magicznego "dodaj sobie posta" "co nie"?

Co wlasnie sobie zrobiles , co ? :x

Lubisz nabijac sobie licznik byle postem co ? byle wiecej :?

I tak 138 razy.

Ech nawet nie wiem czy ktos zrozumial twoja krotka i bezsensowna wypowiedz. Bo chyba troche jest nie w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No prosze, ale sie pozytywnie zaskoczylem :D na wielu forach wystarczy zadac pytanie, zeby od razu zostac zbesztanym. A co do szukania, to szukalem... tylko, ze znalazlem glownie rzeczy, ktore do mnie nie docieraly idt... No nic... ide sie uczyc :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kumam czemu tak się przejmujesz. Niech sobie koleś stuka posty, choćby miał ich 5000, to i tak bez wiedzy będzie zwykłym lamerem. Dla mnie te wszystkie rankingi postowe są troche dziecinne. Liczy się przedewszystkim wiedza, licznik postów to taki gadzet, nie wnoszący nic nowego. Lepszym pomysłem jest system jaki stosuje się na SFD (sportowe forum dyskusyjne) przyznaje się tam sog'i (oddaje się głosy na poszczególnych dyskutantów) i to od ich ilość zależy statut dyskutanta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie kumam czemu tak się przejmujesz. Niech sobie koleś stuka posty, choćby miał ich 5000, to i tak bez wiedzy będzie zwykłym lamerem. Dla mnie te wszystkie rankingi postowe są troche dziecinne. Liczy się przedewszystkim wiedza, licznik postów to taki gadzet, nie wnoszący nic nowego. Lepszym pomysłem jest system jaki stosuje się na SFD (sportowe forum dyskusyjne) przyznaje się tam sog'i (oddaje się głosy na poszczególnych dyskutantów) i to od ich ilość zależy statut dyskutanta.

Nie przejmuje sie jego licznikiem, tylko tym ze taka ilosc badziewia zasmieca czyjes topiki.

My teraz tez to robimy :?

Koniec gadki nie na temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi