Cheeky Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Ok, rozumiem, ze jako laik moge Was "draznic" itd, ale od czegos trzeba zaczac. Niewiele rozumiem z tego co piszecie :( a mocno interesuja mnie sprawy zwiazane z np, wyciszeniem kompa. Jak moge obnizyc obroty wentyla? Tylko prosze tak lopatologicznie, bo ja naprawde ciemnyj estem. Sa do tego jakies progsy, czy jak?! Paramertry mojego PC sa na dole... Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Mozesz puscic go na 7V. Jest tego tu sporo. Wiec kozystaj z wyszukiwarki bo ci zamkna topiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Czy wiesz że na tym forum obowiązuje zasada że najpierw używasz wyszukiwarki i w razie niepowodzenia dopiero zadajesz pytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Teraz już wie - to jego 1szy post Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 Szybko sie nauczy. A co do pytania uzyskasz to poprzez podlaczenie wentyla do molexa (wtyczki do dyskow i cdromow) w odpowiedni sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 cheeky poszukaj sobie "fan AND mate" (wpisz dokladnie tak) i wywali ci na pewno mase interesujacych topicow o wentylach. Jak wszystkie przeczytasz to bedziesz mogl pisac z tego magisterke, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 i wcale nie musisz siebie nazywac :lamerem" , bo znaczenie tego slowa , to jest bardziej obrazne , po prostu jestes newbie i laik i chcesz po prostu dowiedziec sie czegos o czym nie asz zielonego pojecia - masz prawo , ale nastepnym razem faktycznie.....uzyj tego magicznego slowa "szukaj" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 18 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2003 albo magicznego "dodaj sobie posta" "co nie"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 albo magicznego "dodaj sobie posta" "co nie"? Co wlasnie sobie zrobiles , co ? :x Lubisz nabijac sobie licznik byle postem co ? byle wiecej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 tu masz sporo info ;p a jak ejstes z bielan, to zapraszam na bezplatne konsultacje ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 albo magicznego "dodaj sobie posta" "co nie"? Co wlasnie sobie zrobiles , co ? :x Lubisz nabijac sobie licznik byle postem co ? byle wiecej :? I tak 138 razy. Ech nawet nie wiem czy ktos zrozumial twoja krotka i bezsensowna wypowiedz. Bo chyba troche jest nie w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 bruce a gdzie dokładniej mieszkasz na bielanach, ja tam bywam 2 razy w tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheeky Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 No prosze, ale sie pozytywnie zaskoczylem :D na wielu forach wystarczy zadac pytanie, zeby od razu zostac zbesztanym. A co do szukania, to szukalem... tylko, ze znalazlem glownie rzeczy, ktore do mnie nie docieraly idt... No nic... ide sie uczyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 albo magicznego "dodaj sobie posta" "co nie"? Co wlasnie sobie zrobiles , co ? :x Lubisz nabijac sobie licznik byle postem co ? byle wiecej :? Nie kumam czemu tak się przejmujesz. Niech sobie koleś stuka posty, choćby miał ich 5000, to i tak bez wiedzy będzie zwykłym lamerem. Dla mnie te wszystkie rankingi postowe są troche dziecinne. Liczy się przedewszystkim wiedza, licznik postów to taki gadzet, nie wnoszący nic nowego. Lepszym pomysłem jest system jaki stosuje się na SFD (sportowe forum dyskusyjne) przyznaje się tam sog'i (oddaje się głosy na poszczególnych dyskutantów) i to od ich ilość zależy statut dyskutanta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 albo magicznego "dodaj sobie posta" "co nie"? Co wlasnie sobie zrobiles , co ? :x Lubisz nabijac sobie licznik byle postem co ? byle wiecej :? Nie kumam czemu tak się przejmujesz. Niech sobie koleś stuka posty, choćby miał ich 5000, to i tak bez wiedzy będzie zwykłym lamerem. Dla mnie te wszystkie rankingi postowe są troche dziecinne. Liczy się przedewszystkim wiedza, licznik postów to taki gadzet, nie wnoszący nic nowego. Lepszym pomysłem jest system jaki stosuje się na SFD (sportowe forum dyskusyjne) przyznaje się tam sog'i (oddaje się głosy na poszczególnych dyskutantów) i to od ich ilość zależy statut dyskutanta. Nie przejmuje sie jego licznikiem, tylko tym ze taka ilosc badziewia zasmieca czyjes topiki. My teraz tez to robimy :? Koniec gadki nie na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...