Skocz do zawartości
Załan

Problemy Ze Znalezieniem Sprzętu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ^_^

Jest taka sprawa kupiłem sobie do składania laptopa NEC MODEL VERSA C200 i potrzebuje do niego Kości RAM HDD zasilacza i procka i tu sie pojawia problem wszystko jest oki B-) tylko nie wiem jakiego mam mu wsadzić procka, szczerze mówiąc nigdy jeszcze sie nie zajmowałem procesorami :blink: i nie wiem co i jak poproszę o jakieś info jaki to powinien być procek :unsure:

kontakt:
gg 9419371 (często na niewidoku)
mail: zalan11@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Athlon XP-m

Throughbred lub Barton

Pamięć DDR1 266 lub 333

Dysk na PATA napewno do 120 GB obsłuży.

Montaż powinien być prosty. Zdejmujesz obudowę, zdejmujesz chlodzenie CPU, wsadzasz proca, smarujesz pastą rdzeń, nakładasz chłodzenie i skręcasz obudowę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jaką pastę ci chodzi jak to sie nazywa :blink: ? trzeja ja nakladac cinka warstwa i czekać aż wyschnie? pierwsze slysze o tej paście :huh:

Pisze poradnik jak skończę wstawie tu linka :wink:

---

Dzieki za info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jaką pastę ci chodzi jak to sie nazywa :blink: ? trzeja ja nakladac cinka warstwa i czekać aż wyschnie? pierwsze slysze o tej paście :huh:

---

Dzieki za info

LOL roku ! :lol2: Pasta jest po to by przewodzić ciepło między procesorem a radiatorem od chłodzenia, i nie czeka się aż wyschnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi