Załan Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam wszystkich ^_^ Jest taka sprawa kupiłem sobie do składania laptopa NEC MODEL VERSA C200 i potrzebuje do niego Kości RAM HDD zasilacza i procka i tu sie pojawia problem wszystko jest oki B-) tylko nie wiem jakiego mam mu wsadzić procka, szczerze mówiąc nigdy jeszcze sie nie zajmowałem procesorami :blink: i nie wiem co i jak poproszę o jakieś info jaki to powinien być procek :unsure: kontakt: gg 9419371 (często na niewidoku) mail: zalan11@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Orgiuszu, gdzie jesteś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Załan Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 CO? :blink: :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -X- Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2008 Athlon XP-m Throughbred lub Barton Pamięć DDR1 266 lub 333 Dysk na PATA napewno do 120 GB obsłuży. Montaż powinien być prosty. Zdejmujesz obudowę, zdejmujesz chlodzenie CPU, wsadzasz proca, smarujesz pastą rdzeń, nakładasz chłodzenie i skręcasz obudowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Załan Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 O jaką pastę ci chodzi jak to sie nazywa :blink: ? trzeja ja nakladac cinka warstwa i czekać aż wyschnie? pierwsze slysze o tej paście :huh: Pisze poradnik jak skończę wstawie tu linka :wink: --- Dzieki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Załan Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 NIE pasuje ten procesor :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 O jaką pastę ci chodzi jak to sie nazywa :blink: ? trzeja ja nakladac cinka warstwa i czekać aż wyschnie? pierwsze slysze o tej paście :huh: --- Dzieki za info LOL roku ! :lol2: Pasta jest po to by przewodzić ciepło między procesorem a radiatorem od chłodzenia, i nie czeka się aż wyschnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 NIE pasuje ten procesor :mur: Jaki procesor nie pasuje? Może kupiłeś nie taki, jaki jest potrzebny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...