Skocz do zawartości
Nozyk

Komputer Od 1800pln-2000pln

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcialbym kupic nowego kompa oczywiscie sam go zloze lecz nie jestem pewien co do podzespolow dlatego chcialbym poradzic sie was. Komputer bedzie uzywany glownie do gierek dlatego zalezy mi na procku najlepiej Intel Core, dobra grafa i conajmniej 2GB ramu no i zasilacz oczywiscie zeby to udzwignal i przyszle podkrecania 400-500W.

Prosze o linki z czesciami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawa propozycja przyznaje tak chcialem cos z Intel Core2 Duo(3Ghz) ale cena jest kosmiczna bynajmniej nie na ten zestaw, dlatego jednak bede musial raczej zadowolic sie mniejszym taktowaniem. Zastanawia mnie ta plyta GIGABYTE GA-P35C-DS3R 775 sporo mozna do niej dorzucic i cena tez nie jest zla, rowniez rozejrze sie za innym dyskiem bo nie przepadam za WD.

Panowie oraz panie co wy na taki zestaw:

Intel Pentium Dual Core E2160

GIGABYTE GA-P35C-DS3R

OCZ 2GB DDR II 800 Reaper

GALAXY 8800GT 512MB 256BIT

250GB WD CAVIAR WD2500KS SATAII 250 GB 16MB Cache

CoolerMaster - ELITE 331 RC-331-KKN1-GP

Amacrox Warrior AX450-PNF

Nie jestem wielkim specem od kompow dlatego prosilbym o podanie ilosci tasm oraz ich rodzajow jakie bede potrzebowac dokupic do tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawa propozycja przyznaje tak chcialem cos z Intel Core2 Duo(3Ghz) ale cena jest kosmiczna bynajmniej nie na ten zestaw, dlatego jednak bede musial raczej zadowolic sie mniejszym taktowaniem. Zastanawia mnie ta plyta GIGABYTE GA-P35C-DS3R 775 sporo mozna do niej dorzucic i cena tez nie jest zla, rowniez rozejrze sie za innym dyskiem bo nie przepadam za WD.

Panowie oraz panie co wy na taki zestaw:

Intel Pentium Dual Core E2160

GIGABYTE GA-P35C-DS3R

OCZ 2GB DDR II 800 Reaper

GALAXY 8800GT 512MB 256BIT

250GB WD CAVIAR WD2500KS SATAII 250 GB 16MB Cache

CoolerMaster - ELITE 331 RC-331-KKN1-GP

Amacrox Warrior AX450-PNF

Nie jestem wielkim specem od kompow dlatego prosilbym o podanie ilosci tasm oraz ich rodzajow jakie bede potrzebowac dokupic do tego.

Co do pierwszego, to ten procek bezproblemowo będziesz mógł podkręcić nawet na 3GHz. Płytę główną weź np. Foxconna P35a-s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to skoro ta plyta to inna obudowa bo tu sa 4 gniazda USB z tylu no i jeszcze chlodzenie procka ZALMAN 7700 CU albo COOLERMASTER GEMINII w zaleznosci do obudowy i sumy ceny czesci ponawiam prosbe o sklepy gdzie znajde wymienione czesci aby zamowic wszystko u jednego dostawcy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi