Skocz do zawartości
yaCaa

Laptop Do 3k

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Potrzebuje kupic laptopa do użytku domowego, z matrycą 15,4 cala. Lapek raczej do filmow i internetu niż gier. mocna kartka graficzna nie jest potrzebna.

wymagania to w miare jak najwiekszy dysk , min. 2gb ramu no i C2D.

Co byście polecili ?? Wyczytałem juz ze Toshiby mają dyski 4000 obrotów wiec jesli tak to odpadają na starcie.

kwota za jaka ma byc laptop to max 3 tys. zł.

z góry dzięki! Pozdro

p.s czytałem juz sporo tematów ale wiekszosc osob szuka czegos do gier albo droższego lub tanszego lapka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja chyba jednak wezme toshibe mimo dysku 4200 obrotów. Dzisiaj się takim bawiłem i nie jest źle. Nie widziałem różnicy pomiędzy tym dyskiem z toshiby a np 120 5400 w benq. A dysk jak ma być szybki to 7200 i taki docelowo do niej wsadze.

http://www.apollo.pl/store/show_detail/41861

A toshibka ladnie wyposażona. Napęd HDDVD i Ati HD2600 z hdmi.

Procek spoko, 2gb ramu. Do filmów DVD i HDTV wsam raz a i czasem w gierke można pyknąć.

I wymiana dysku jak napisał mi serwis nie powoduje utraty gwarancji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuje, ponieważ mam podobne pytanie - laptop do 3k brutto, fajnie by było, jakby był mały i miał długo trzymającą baterie, oczywiście musi być z systemem w zestawie. W grę wchodzi tylko coś markowego (niekoniecznie najwyższych lotów, może być Acer). Podpowiedź: to nie dla mnie - miałem coś zaproponować znajomej <- może to pomoże w wyborze? :).

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi