tomasz_r Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam Czy opłaca się kupować Goodram DDR2 Dual Channel 2x2048MB 667MHz CL5.0 BOX (można dostać za 240zl) do e2160 czy lepiej dołożyć do czegoś lepszego? Czy będzie widoczna różnica w porównaniu 800MHz. Czy wie ktoś jakie dokładnie pamięci te maja timingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam Czy opłaca się kupować Goodram DDR2 Dual Channel 2x2048MB 667MHz CL5.0 BOX (można dostać za 240zl) do e2160 czy lepiej dołożyć do czegoś lepszego? Czy będzie widoczna różnica w porównaniu 800MHz. Czy wie ktoś jakie dokładnie pamięci te maja timingi. nie opłaca się lepiej dołożyć do czegoś lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittlePaulie Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 nie opłaca się lepiej dołożyć do czegoś lepszego podpisze sie pod tym, jesli goodram to tylko seria PRO... a ja sam juz nigdy nie kupie ramow tej firmy bo sa do d... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradO_GorU Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 po pierwsze wydajniej by bylo 4x1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiacynty Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) A ja polecam jako użytkownik tą firmę ;] Wiele osób tutaj wypowiada się tylko z czytania opinii innych... (nie mówię, że akurat tutaj). Ja używam kostek 2x1GB 667mhz kupionych osobno... (nie jako zestaw Dual Channel) i latają jak zwariowane... (sig)... Pozdro ;) Edytowane 20 Lutego 2008 przez kwiacynty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2008 nie polecam, słabo kretliwe i timingi nie za bardzo chcą sie ruszyć :( jak juz pisali wyżej, jak GR to tylko PRO . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2008 zwykłe GoodRAMy są dobre jeśli masz zamiar kupić, zamontować, zapomnieć ... minusy tych pamięci to kiepska podatność na OC, nie bardzo też tolerują niskie timingi i podnoszenie napiecia, RAM produkowany tylko po to aby działał :lol: w swoim pc mam 4x512 GR, cl3, ddr400 i z wielkimi bólami wykręciłem (??:P) je z 200 na 216 xD cl3-3-3-8 1T ...są kiepskie i tyle ;] wiem że z seria DDR2 nic się nie zmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4toku Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) A ja polecam jako użytkownik tą firmę ;] Wiele osób tutaj wypowiada się tylko z czytania opinii innych... (nie mówię, że akurat tutaj). Ja używam kostek 2x1GB 667mhz kupionych osobno... (nie jako zestaw Dual Channel) i latają jak zwariowane... (sig)... Pozdro ;) Podpiszę sie pod tą opinią mam GoodRam 2*1GB 667MHz Cl.5.5.5.15 1.8 V Dual Ch. kości Elpida i kręcą się u mnie na 840 MHz Cl. 4.4.4.12 2.0 V idą jeszcze wyżej ale już za mocno się grzeją Jak na zwykłe pamiątki value segment to rewelacja Pzdr Jak kupie nowe Ramy to bedę je miał na zbyciu :rolleyes: Edytowane 24 Lutego 2008 przez 4toku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4toku Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2008 Tak się kręcą moje GoodRam PC 5300 667MHz Cl. 5 2.2V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...