Skocz do zawartości
chefos

Abit Ip35

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zasłyszałem troche że na Abitach IP 35 (IP 35-E), jest wysoki radiator przy mostku, uniemozliwiajacy założenia na procesor chłodzenia np. Arctic Cooling Freezer 7 PRO PWM. Odpowiedzią na to pewnie jest Scythe Mugen. Ale co sie stanie w przypadku obudowy Sharkoon Rebel 9 Walue (wentyl 250 mm).

Napisałem w tym dziale bo jeszcze nie kupiłem tej płyty.

Macie moze jakieś pomysły?

Pozdrawiam

Edytowane przez chefos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość majkel84

Witam

Zasłyszałem troche że na Abitach IP 35 (IP 35-E), jest wysoki radiator przy mostku, uniemozliwiajacy założenia na procesor chłodzenia np. Arctic Cooling Freezer 7 PRO PWM. Odpowiedzią na to pewnie jest Scythe Mugen. Ale co sie stanie w przypadku obudowy Sharkoon Rebel 9 Walue (wentyl 250 mm).

Napisałem w tym dziale bo jeszcze nie kupiłem tej płyty.

Macie moze jakieś pomysły?

Pozdrawiam

nie histeryzujmy

ja nie widze jakoś problemów z tą mobo- radiatory są odpowiednio daleko

Mugen jest dużo większy niż Freezer wiec na pewno ciężej bedzie go założyć, także nie wiem jaką jest odpowiedzią :-P

natomiast co do tej obudowy to nie sądze żeby byl problem, ale nie widziałem jej wiec nie wiem

zmierz odległość od końca wentyla do boku obudowy i bedziesz znał odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi