chefos Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Witam Zasłyszałem troche że na Abitach IP 35 (IP 35-E), jest wysoki radiator przy mostku, uniemozliwiajacy założenia na procesor chłodzenia np. Arctic Cooling Freezer 7 PRO PWM. Odpowiedzią na to pewnie jest Scythe Mugen. Ale co sie stanie w przypadku obudowy Sharkoon Rebel 9 Walue (wentyl 250 mm). Napisałem w tym dziale bo jeszcze nie kupiłem tej płyty. Macie moze jakieś pomysły? Pozdrawiam Edytowane 19 Lutego 2008 przez chefos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Witam Zasłyszałem troche że na Abitach IP 35 (IP 35-E), jest wysoki radiator przy mostku, uniemozliwiajacy założenia na procesor chłodzenia np. Arctic Cooling Freezer 7 PRO PWM. Odpowiedzią na to pewnie jest Scythe Mugen. Ale co sie stanie w przypadku obudowy Sharkoon Rebel 9 Walue (wentyl 250 mm). Napisałem w tym dziale bo jeszcze nie kupiłem tej płyty. Macie moze jakieś pomysły? Pozdrawiam nie histeryzujmy ja nie widze jakoś problemów z tą mobo- radiatory są odpowiednio daleko Mugen jest dużo większy niż Freezer wiec na pewno ciężej bedzie go założyć, także nie wiem jaką jest odpowiedzią :-P natomiast co do tej obudowy to nie sądze żeby byl problem, ale nie widziałem jej wiec nie wiem zmierz odległość od końca wentyla do boku obudowy i bedziesz znał odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chefos Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Acha, miało byc Infinity i Ninja wchodzą, czytam posta http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=234779 i tam pewnie znajde odpowiec na swe pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Porównaj sobie rozmiary obudowy Cooler MAster z serii Elite i tą twoją i do CM napewno włazi:)bo kumpel i kumpela mają te obudowy .ona ma ninije a on mugena:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...