Quail Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Witam, ostatnio zamieniła viste na XP, wszytsko jest w porządku mam tylko mały problem z klawiszami skrótów. Przeszukałam forum i znalazłam ten temat: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=248850 Też do asusa więc zainstalowałam. :D Zadziałały klawisze współgrające z "Fn" ale Klawisze szybkiego dostępu: Instant Fun Plus; Splendid; E-mail; Internet; Blokada panelu dotykowego; ...za nic nie chcą ruszyć. <_< Sterowniki były ściągane stąd - http://www.asustreiber.de/download.php?list.72 może ktoś znajdzie tu coś co mi pomoże, ja osobiście nie mam o tym zielonego pojęcia. Z góry dziękuje. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2008 Sterowniki były ściągane stąd - http://www.asustreiber.de/download.php?list.72Hej, które konkretnie sterowniki z tej strony zainstalowałaś? Przy przechodzeniu na XP w swoim F3sv korzystałem ze sterowników bezpośrednio ze strony ASUSa, z tym że dla innego modelu, bodajże któregoś z serii A, dla którego jeszcze były sterowniki do XP. Wynik jest następujący. Wszystko u mnie działa poza: * Splendid: zainstalowany, uruchamia się przy starcie, ale żadnej reakcji na klawisz. Aplikacja konfiguracyjna nie startuje. Więc wyleciał. * Instant fun plus: mam zainstalowane, działa, ale nie używam. Wydaje mi się że tu potrzebne są dwie rzeczy - po pierwsze sterownik atk_media, który obsłuży klawisze, oraz sama aplikacja instant fun, którą się instaluje osobno. * Power4Phone - przy próbie uruchomienia zabijało mi komputer, więc wyleciało. Jeśli chodzi o touchpad, to jedyne co mi przychodzi do głowy to zapytać czy zainstalowałaś sterowniki ze strony symantics'a? Z tym, że nie pamiętam czy to jest konieczne do prawidłowego działania blokady (niemniej to chyba najbardziej przydatna z funkcji, których Ci brakuje) Jak chcesz mogę gdzieś wystawić do ściągnięcia swoje sterowniki, będziesz mogła sama spróbować które się lepiej sprawdzą. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quail Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam, :) Sterowniki które zainstalowałam - 1.ATK Driver V 1043.2.31.100 2.ATK Hotkey V1.00.0019 2.ATK OSD2 V6.64.1.5 Jeśli chodzi o touchpad, to jedyne co mi przychodzi do głowy to zapytać czy zainstalowałaś sterowniki ze strony symantics'a? Tak, wszystko tutaj na miejscu. Jednak najbardziej poszukiwaną funkcją jest przeze mnie - zmiana trybu wyświetlania? Nie mam pojęcia jak to się nazywa. Pamiętam, że po naciśnięciu ekran "zmieniał kolory"? :D Było tam coś w rodzaju: soft mode, theatre, normal, gamma. Jeżeli możesz to wystaw swoje sterowniki, z chęcią wypróbuje. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Asus Splendid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2008 Jednak najbardziej poszukiwaną funkcją jest przeze mnie - zmiana trybu wyświetlania? Nie mam pojęcia jak to się nazywa.Tak jak napisał kaluzaaa, ta funkcja to właśnie Splendid. Namiary na sterowniki przesłałem na PW. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...