BLANTMEN Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 Poszukuję mp3 o tytule - When Vampires Strikes Back (należy do gatunku muzyki - GOA albo Psychedelic, jak kto woli :)). Niestety autora nie znam :( Szukałem jush na kazie i imesh'u ale nie znalazłem. Może jakiś forumowicz ma ją w swoich zbiorach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Pozwole sobie podlaczyc sie pod poszukiwania , szukam na dowolnym nosniku utworu gitarowego ktory jest na poczatku filmu "Red Rock West" z Nickiem Cagem lub przynajmniej info kto to gra i/lub jak sie nazywa ten kawalek. na imdb w spisie utworow tego akurat nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 moze bys tak ruszyl tylek s_works i zajrzal na www.gazeta.pl/muzyka wyszukal sciezke dzwiekowa z tego filmu i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 nie kazdemu sie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 No coz mnie akurat sie chce ale nie znam wszystkich spadow gdzie szukac muzyki , a pod podanym linkiem wyszukiwarka na haslo Red Rock West nic nie znalazla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...