kobus Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 sciaglem .iso ego windowsa i zamierzam u qmpla zaistalowac lecz moze ktos z was ma tego wina i cos powie jak wyglada i wogle co ma nowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2003 longhorn to to samo co XP(narazie) i nie warto IMHO instalować, różni się interfacem i czymym innym. Poza tym sa jakieś błędy bo to wersja beta. ja bym został przy xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Poczytaj na przykład tu: http://www.infojama.pl/sections.php?op=vie...ticle&artid=144 W sumie w tej wersji nie ma jeszcze najistotniejszych z zapowiadanych zmian, ale jak chcesz to instalu ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 hmm... w kategorii ciekawostka to se to instalnij... jako system.. no way.. :D mialem toto chyba nawet dobe u siebie.. 3gb za goly system.. no fenks.. postoje .. btw.. potrafisz sobie wyobrazic jeszcze bardziej wycukierkowane XP ? bravo.. wlasnie wiesz jak wyglada longhorn ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Ja zaisntralwałem choc sprzet mam wolny. Ramu np. 256 ale procka to juz marneego. I system chodzi całkiem niezle!! Ładuje sie u mnie(zaintsalowałem go na starym 10GB dysku) wolno ale np. chodzenie po dysku odbywa sie szybciej niz w xp(u mnie rzecz jasna :)) Gdyby nie fakt ze ten twardziel jest taki wolny byłby on pewnie szybszy od xp którego mam na innym hdd(znacznie szybszym) Jak ktos juz instalkę tego systemu to moze sie pobawic, mnie zostało podbno 12 dni. :) Choc u mne widzialem pewnie małe roznice miedzy tym co opisywali w chip'ie, chyba szkoda ze nie ma u mnie takich bajerów" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 BYYYYYYYYYYYLOOOOOOOOOOOOO SZUUUUUUUKAAAAAAAAJJJJJJJJ nawet sam ten temat zakladalem!! nie instaluj tego wina......... ma jeszcze za duzo bledow zeby moc z niego normalnie uzytkowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...