ANalfabeta Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam Za chwile bede najprawdopodobniej wymieniał procka. Szeram więc po Allegro i mam coraz większy mętlik w głowie. Wstępnie myślałem nad 6550 6750 Do wydania jakies 750-780zł I oto co znajdujemy. E8400 za ~730zł E8200 za ~620zł i uwaga Q6600 za 738zł (u mnie na miejscu nawet) W przypadku E8200 myślałem nad chłodzeniem Scythe Ninja ew. Mugen (passive jak by się udało) W pozostałych przypadkach obecny AC Freezer A co Wy byście wybrali ?? Nie muszę mówić, że procki z serii E raczej na standardzie by nie pracowały, choć jakis extremów bym sie nie spodziewał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 ja wybrałbym E8400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 pewnie wiekszosc powie, bierz c2duo, bo quada i tak nie wykorzystasz ja jakbym mial drugi raz wybierac wzial bym to samo co mam teraz... jesli nie masz zamiaru wymieniac procka przez dluzszy czas IMO wez quada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Uzywasz aplikacji wykorzystujacych w 100% quada? :arrow: E8200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Ciekawy jestem jak będzie z temp pod AC Freezerem. Jeśli troche wyższe niż na obecnym PDC (28-45*) to jestem w stanie to zaakceptowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 e8400...mialem quada ,wiecej z nim problemu niz pozytku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 No to zamiecione. Dokopałem sie do testów i szukam E8400 w dobrej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Podstawowe pytanie to do czego wykorzystujesz kompa, bo z fusów nikt nie wywrórzy czy wykorzystasz quada. Jak granie/zwykle czynnosci to bierz E8400, jak jakas obrobka video/grafika to quada. Chodz jakbys zdecydowal sie na quad to chyba teraz bardziej warto poczekac na 45nm, powinny wyjsc na dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...