Gość Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam mam problem z Windows 98, a konkretniej ze sterownikami do karty graficznej. Mam GeForce 7300GT pod AGP. Czy są jakieś sterowniki do tej serii kart graficznych pod środowisko Windows 98? Mam też oczywiście Windows XP z SP2 ale tego chciałem zainstalować do grania w starsze gry, które nijak nie chcą chodzić pod XP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 Co do sterów to niewiem. Czy gry próbowałeś uruchomić w trybie zgodnosci z win 98 tj. Prawy klik na exe gry ->Właściwości -> Tryb zgodnosci ustawić na Windows 98 Mi to pare razy pomogło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mansonfan Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2008 ale o ile starsze? Jak naprawde stare to Dosbox =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Nie są one tak stare żeby działały pod DosBox'em.Np. gra SubCulture, albo South Park Video Game. Są jeszcze inne ale chodzi mi o to, żeby mieć tego windowsa :/ Tylko nigdzie nie mogę znaleźć dobrych sterownikow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 I nie znajdziesz. Support dla win9x skonczył sie na GF6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 Czyli jedyny sposób to zaopatrzyć się w jakąś starszą kartę graficzną?? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...