hardwin Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 musze odzyskac cala zawartosc poczty, maile, ksiazke adresową i konta wiem gdzie są pliki odpowiedzialne za poczte, gdzie jest skrzynka adresowa, to juz mam natomiast nie wiem gdzie outlook express trzyma informacje o kontach zaznaczam ze do windowsa juz nie wejde, wiec exportować się tych danych nie da wogole wyeksportowane konto jest plikiem z rozszerzeniem *.aif ale takowy nie istnieje na dysku, boje sie ze outlook trzyma tekie informacje w rejestrze jesli tak to chyba kupa, chyba ze da sie to jakos wydobyć dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Rejestr, cała konfiguracja poza hasłem jest normalnie dostepna i mozna w kazdej chwili odczytac. Jezeli pliki rejestru są na dysku to mozna je odczytac z innego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 a gdzie jest lista kontaktów w expresie? Bo dziś przywracałem u klienta wiadomości, ale kontaktów nie przywrócił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 a gdzie jest lista kontaktów w expresie? Bo dziś przywracałem u klienta wiadomości, ale kontaktów nie przywrócił. c:\program files\outlook express plik wab.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 wab.exe? Nie wiem co to ma robić ale zawsze to jakiś punkt zaczepienia :). Sprawdzę przy najbliższej okazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...