Skocz do zawartości
Momo

Zasilacz Coolermaster 650 Rp - Wymiana Wentylatora

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam wentylator CM 650 RP, który swoją głośnością doprowadza już mnie do szału.

Koleżka w sklepie Terra Com zachwalał go, że niby taki cichy ale mam wrażenie, że jego automatyczna regulacja jest do niczego i cały czas kręci wiatrak na max. Oczywiście zasilacz jest najgłośniejszym elementem zestawu.

Czy warto bawić się w fan swap'a? Jeśli tak to gdzie w Warszawie za rozsądne pieniądze mi to zrobią (sam raczej nie będę próbować).

Pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Posiadam wentylator CM 650 RP, który swoją głośnością doprowadza już mnie do szału.

Koleżka w sklepie Terra Com zachwalał go, że niby taki cichy ale mam wrażenie, że jego automatyczna regulacja jest do niczego i cały czas kręci wiatrak na max. Oczywiście zasilacz jest najgłośniejszym elementem zestawu.

Czy warto bawić się w fan swap'a? Jeśli tak to gdzie w Warszawie za rozsądne pieniądze mi to zrobią (sam raczej nie będę próbować).

Pozdrawiam,

Chłopie, jesteś na purepc :D Idź na całość, rób fanswapa i nie gadaj. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja też chce wymienić w zasilaczu wentylator bo w nocy mnie wkurza,chodzi za głośno,a już dawno mam zasilacz po gwarancji,chociaż poza głośnością jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi