Granat Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Mam pytanko. usunąłem z komputera program 3dmark. Został jednak wpis w liście dodaj/usun i nie mogę go usunąć. próbowałem z (...)LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall ale tam najnormalniej w swiecie go nie ma... jest jakiś sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Użyj programu EasyCleaner ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Mam pytanko. usunąłem z komputera program 3dmark. Został jednak wpis w liście dodaj/usun i nie mogę go usunąć. próbowałem z (...)LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall ale tam najnormalniej w swiecie go nie ma... jest jakiś sposób? Zaznacz klucz i uzyj wyszukiwarki. Musi tam byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 CCleaner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Zaznacz klucz i uzyj wyszukiwarki. Musi tam byc. Wygrzebałem, usunąłem. Dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...