Sebar5 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Potrzebuję karty muzycznej głównie do gier i filmów mam głośniki Creative GigaWorks ProGamer G500 5.1 i obecnie mam zintegrowaną kartę Realtek AC97. Na XP działały w miarę ale na Viście tylne głośniki bardzo słabo grają ogólnie bez porównania. myślałem nad AUDIGY 2 ZS ale słyszałem że też na viście nie działa najlepiej. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorvishoon Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 na Viście w ogóle mało rzeczy działa "najlepiej". Do twoich zastosowań coś w stylu X-fi gamer by pasowało. Tylko trzeba zobaczyc jak wygląda kwestia sterowników pod vistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Pod Viste są Alchemist ... niestety ów firma zrobiła świństwo, i dla x-Fi sterowniki są darmowe, a dla Audigy 2 kosztują 10$ ... chcą zmusić do kupowania 2x droższych kart ... Swoją drogą Vista i karty do gier to taka trochę ściema, bo ten durnowaty system sam uważa, że jest jedynym słusznym przetwornikiem dźwięku przez co jest utrudniony dostęp do karty muzycznej ... Ów sterowniki od creative to "naprawiają". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebar5 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Jaką mi radzicie wybrać kartę z X-fi gamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Ja polecam Creative X-Fi Xtreme Gamer. Mam ją od dłuższego czasu i sprawuje się świetnie. Nie jest jakoś super droga (choć tania też nie jest ;) ) a sprawuje się o niebo lepiej niż Audigy :) . Edytowane 10 Marca 2008 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebar5 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 zastanawiam się nad Audigy 2ZS a CREATIVE SB X-Fi mX XTREME GAMER-FATALI ta druga jest sporo warta i nie wiem czy różnica w jakości jest proporcjonalna do ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...