robowsky Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Miałem inne wydatki i szukam nieco tańszej drukarki, głównie do tekstu, chodź jakby od czasu do czasu w kolorze coś wydrukować. mam max 220zł , i na razie mam na oku 2 drukarki, laserową Samsung Laser Samsung Ml-2010p i Brother DCP-135C. Czytałem że w tych Brotherach głowice sie czyszczą i marnuje się tuż. I do tego dochodzi mały koszt eksploatacji, a te 2 drukarki są odpowiednie bo zamienniki kosztują grosze.. Co lepiej wybrać ? Edytowane 8 Marca 2008 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Lepiej laser, nie ma sensu meczyc sie potem z drukowaniem na czarno atramentowka gdy jest potrzebne tylko pare kartek kolorowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glabro Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Tak jak przedmówca. Weź laserową. Zwłaszcza jak używasz od czasu do czasu. Rzadko używana atramentówka może zaschnąć a po kupnie zamiennika czy ponownym nabiciu traci jakość. Poza tym szybkość druku bez porównania na korzyść lasera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Dzięki wszystkim za odpowiedź, biorę laser Samsunga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...