Arni Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 co za problem wpisać nazwę coolera lub zestawu jaki jest w tabelce jaką Jarogniew pokazał ? Więc to więcej spamu jest z Twojej strony i sam się ... jak chcesz coś to napisz na priv lub poszukaj używając google lub wyszukiwarki a to że jesteś zielony to nie znaczy że jesteś zwolniony z szukania a tematów w ostatnich miesiącach podobnych jak ten jest od wuja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) Ile ten zestaw kosztuje? :P * Radiátory: 6x MCR320QP s 12cm ventilátory Xilence na 6V (cca 500rpm) * CPU blok: Swiftech Apogge GTX * GPU blok: Swiftech MCW60 * NB, SB blok: Cascade rev.2 (by Highlander) * Čerpadla: 2x Laing DDC2 s Alphacool Tops (18W, verze PCB S.2) - zapojeny do série. * Fitinky: Všude Danger Dan ½ High-flow + 3/8 na radiátorech (vnitřní průměr 10mm). * Hadice: 12/15 silikon * Expanzní nádoba: Cape coolplex25 proMniej wiecej za nowe czesci tyle: I nie musicie sobie tak skakac do gardel ... edyta: Nb SB - dwa bloki, ja policzylem jeden czyli do ceny koncowej nalezy dodac jeszcze powiedzmy cene tego Channela. O wezach i wentylach nie wspominam. A bloki na GPU i NB, SB dałem rodzime bo nie tych czeskich ( ? ) to w kulingu akurat nie ma. a latac po goglach az tak ochoty nie mam. A cenowo raczej tansze od Kynkowych nie beda. Edytowane 23 Marca 2008 przez osa512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 spoko, tylko po co z coolinga, ja kupiłem bloki bezpośrednio od Kyńka (gpu + cpu 200zł), chłodnice na allegro za 100zł (można czasem trafić na nowego żuka lub stara za 50zł), pompkę też kupiłem okazyjnie za 50zł, weże silikonowe w sklepie winiarskim po 10zł za metr, a złaczki w sklepie z pneumatyka, wentyle od Milansa z forum, całość z fasserem one jakies 500zł wyniosła i jest rewelacyjnie jesli chodzi o cisze i osiągi, do ac już nie zamierzam wracać chyba że nastąpi jakis mega przełom w tej technice chłodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 I wlasnie o ten rozrzut mi chodzilo :) dziekuje Panowie. Jednak wybiore AC. Zwlaszcza ze teraz chlopaki zamowienie z niemiec robia na tanie coolery nanoxia 30zl i 120 ex za 130 wiec imho lepiej wyjde ;) Pozdrofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 spoko, tylko po co z coolinga, ja kupiłem bloki bezpośrednio od Kyńka (gpu + cpu 200zł), chłodnice na allegro za 100zł (można czasem trafić na nowego żuka lub stara za 50zł), pompkę też kupiłem okazyjnie za 50zł, weże silikonowe w sklepie winiarskim po 10zł za metr, a złaczki w sklepie z pneumatyka, wentyle od Milansa z forum, całość z fasserem one jakies 500zł wyniosła i jest rewelacyjnie jesli chodzi o cisze i osiągi, do ac już nie zamierzam wracać chyba że nastąpi jakis mega przełom w tej technice chłodzeniaEhh kurcze no napisalem ze NOWE... nie chcialo mi sie szukac i latac. rownie dobrze na aledrogo uzywane za jeszcze mniej mozna dorwac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Co do Parownika to prawdopodobnie bede skladal zestaw z tym jutro (dzisiaj) poprzednio mialem Blackwatera 123 2.0 (miedzianego)(przeciakal O_o) Temp na grafie stres 48 stopni (G80GTS640MB) (innych nie pamietam) @3 wentyle jutro podam temp z parownika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...