Skocz do zawartości
Grinch

Floodery itp

Rekomendowane odpowiedzi

Witka.

Poszukuje jakiegoś skutecznego programu do flodowania wybranych portów w komputerze. Chciałbym zflodować pewien serwerek cs'a u mnie na lanie :D. Jak narazie moje poszukiwanie spełzły na niczym :/ plis help :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odezwał się najuczciwszy człowiek świata, ojejku jejku. Dzwoniłeeś na policję ?

PS. Drugi punkt mnie rozbawił, skąd ty bierzesz takie domysły ? Chyba ze swojej sieci :? Jak nie możesz pomóc to nic nie pisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witka.

Poszukuje jakiegoś skutecznego programu do flodowania wybranych portów w komputerze. Chciałbym zflodować pewien serwerek cs'a u mnie na lanie :D. Jak narazie moje poszukiwanie spełzły na niczym :/ plis help  :roll:

a moze ciebie zflodowac :? :P :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pawel_k dawaj :D:D:D

ParanoiK być może nie popłaca, ele nie widze żeby to była najwyższa zbrodnia. Bardziej rażące są te inne tematy odnoścnie modowania różnorakich modemów, a co za tym idzie okradanie firm udost. neta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grinch: co nie zmienia faktu, że ja też jestem adminem, bofh'em i nie toleruję takiego zachowania. Taki użytkownik dostaje dożywotniego bana.

tolerujesz czy nie ale co cie to wogule obchodzi chyba chlopak niejest w twojej sieci tak wiec niepowinienes sie tym interesowac :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grinch: co nie zmienia faktu, że ja też jestem adminem, bofh'em i nie toleruję takiego zachowania. Taki użytkownik dostaje dożywotniego bana.

tolerujesz czy nie ale co cie to wogule obchodzi chyba chlopak niejest w twojej sieci tak wiec niepowinienes sie tym interesowac :?

Mylisz się.

No właśnie w tym problem... tolerujesz, czy nie, ale co cię wogóle obchodzi, że okradają bank? Staram się ludziom wpoić trochę etyki sieciowej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mylisz się.

No właśnie w tym problem... tolerujesz, czy nie, ale co cię wogóle obchodzi, że okradają bank? Staram się ludziom wpoić trochę etyki sieciowej.

Ja wiem jaka jest etyka sieciowa, i naprawde nei musisz mnie uczyc. I jak juz powiedzialem skonczcie opowiastki o moralnosci itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę sięże nei jestem w twojej sieci :) Ja proponuje zakończyć sprawe moralności. Pozdro...

PS> Jak ktos zna jakies soft to prosze o pomoc :)

Respect.

zejdz z ParanoiK`a ;P ja bym chcial byc w takiej sieci jak by on byl adminem np z takich powodow:

1.postawi dobrego firewala

2.mozna zawsze sie cos od niego nauczyc

3.nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li glupot

4.by wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil z sieci takich pojebow co by cos kombinowali

5.bylby zawsze pod reka

6.uaktualnial by os`a

7.udostepnil uslugi na servie typu shell

niechialbym z jednego powodu:

sam bym chcial to wszystko robic 8)

pozdro ParanoiK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak ale wqurwia mnie ze on mi tu jakies morały prawi a w innych topicak to nic nie powie. A są tam poruszan gorsze tematy niz jakis tam flood (związane z kradziezą w pewnym stopniu). Jednym słowem taki prawdziwy PARANOIK.

PS. :!: Close topic please :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ganghiskhan: to chyba oczywiste ze DoS jest wynikiem floodu 8O

1. Nie polecam robic ludziom kuku z lana, jeden gosciu tez sie tak bawil i musi tera jechac na modemie :twisted: :twisted:

>>Poszukuje jakiegoś skutecznego programu do flodowania wybranych portów w komputerze

2. Takie dzialanie prowadzi do zawieszenia kompa ofkoz wystarczy restart do normalnej pracy. Osoba zarzadzajaca tym serwerkiem z pewnoscia ma chocby firewalla dzieki czemu a) moze nie dosc do floodu B) latwo cie namierzy.

A tak wogole skoro chcialbys sie w to pobawic to najpierw powinienes sie tym troche zainteresowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Ganghiskhan: to chyba oczywiste ze DoS jest wynikiem floodu  8O  

to zalezy jak sie na to patrzy wiesz - ja na to patrze nieco inaczej

bo myslalem ze autor tego topika mial na mysli progsy do floodowania - robiace to za pomoca roznistych smieci a nie jak to sie robi w DoS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buehehehe panowie wy rozmawiacie o moralności w sieci ParanoiK re5pect dla ciebie jako jedynego fightera z waitrakami.....nie znalem i nie slyszalem nigdy wczesniej o kims takim jak ty...ucziwy admin.bravo

slabo sluchasz ;> jeszcze taki kole sie znajdzie ale nie zawsze bedzie chcial np pomoc lamerowi (czyt mi) pomuc cos zrobic w linuxie [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mylisz się.

zgadzam sie. ja tez jestem adminem (malej, bo malej ale jednak sieci :D). jak qmpel chcial mi sfloodowac a potem zarzucic konika na serva, to dalem mu bana na 2dni i sie uspokoil bo nie mogl sie nawet do bramki dopchac (czytajcie => wyciagnalem kabel :D). pozatym jak chcesz poscic naprawde mocnego flooda to mozesz popalic sprzet jezeli jest troche starszy (hub/switch 10mbs moze nie przetrzymac floodu!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi