fijolek21 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Witam Mam powazny problem z moim Windowsem XP 2003 service pack 2 Objawy: samoczynne walanczanie sie pürzegladarek internetowych i komunikatorow. acha i nieraz nawet zdarzy sie Reset. niewiem jak z innym oprogramowaniem,poniewaz obecnie PC jest tylko do neta, bo wyslalem karte graficzna na gware i musze na nia czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Biorąc pod uwagę fakt, że nie ma takiego Windowsa rzeczywiście możesz mieć problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fijolek21 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Biorąc pod uwagę fakt, że nie ma takiego Windowsa rzeczywiście możesz mieć problem. hmmm sorka to windows XP professional 2002 i mam service pack 2 hmmm sorka to windows XP professional 2002 i mam service pack 2 nikt na tym forum niepomoze? Edytowane 16 Marca 2008 przez fijolek21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 wyskakuje Ci błąd ekslploratora windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fijolek21 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 wyskakuje Ci błąd ekslploratora windows? nie nie nic z takich zeczy zadnego bledu poprostu gg albo inny komunikator sie wylancza czysami nawet reset kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Wyłacz automatyczny reset przy błedzie to nastepnym razem powinien pojawic sie BSOD zamiast resetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Może mało [V] na pamięci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fijolek21 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Może mało [V] na pamięci? a jak to sprawdzic? mam pamiec jak w podpisie a jak to sprawdzic? mam pamiec jak w podpisie w BIOSie mam pamiec na 1,8V a w opisie produktu pisze: Speicher Typ DRAM Technologie DDR II SDRAM Formfaktor DIMM 240-PIN Versorgungsspannung 2.1 V CAS Latency CL5 RAM-Geschwindigkeit 1066 MHz ( PC2-8500 ) RAM-Merkmale OCZ EVP (Extended Voltage Protection), Enhanced Performance Profiles (EPP), SLI-Ready XTC-Wärmeverteiler , ungepuffert Latenzzeiten CL5 ( 5-5-5-15 ) w biosie nic sam nieustawialem wszystko jest na Default Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Wiec zrozumiałe, że musisz ustawić na 2,1V w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fijolek21 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Wiec zrozumiałe, że musisz ustawić na 2,1V w biosie. DZIEKI SERDECZNE juz sie zabieram do roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...