_Mistrz_ Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Muszę kupić monitor ponieważ mój po 8 letniej służbie odchodzi. Szukam czegoś w cenie, tak jak w temacie, koło 800, góra 900zł. Chciałbym żeby miał 19" i.... i tu się kończy moja wiedza :D Nie mam pojęcia czy lepiej zainwesstować w panoramę czy zwykły (komputer służy do: internetu i sporadycznie gier oraz filmów)? Z tego co przeglądałem, 'spodobały' mi się te: iiyama Samsung Czekam na Wasze sugestie. EDIT: Był błąd, już poprawione, oba to panormaiczne. Dzięki Edytowane 16 Marca 2008 przez _Mistrz_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exellent_VinceNT Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 BenQ FP93G P mam i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 ta iiyama to też panorama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Ten Samsung jest bardzo dobry ;) kolega ma i jest bardzo zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 A w kwestii panorama czy zwykły co powiecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 A w kwestii panorama czy zwykły co powiecie? to zalezy czy jest pivot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Dla mnie po kupnie panoramy kwadrat moglby przestac istniec. Net przeglada sie wygodnie, a w filmach i grach panorama jest nieporownywalnie lepsza. Mam tego 931bw od ponad pol roku i nie mam zadnych zastrzezen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 hahaha przeglądanie stron na panoramie ??? dla mnie to beznadzieja!!! tak do filmów to panorama ale 19" panorama to sobie nie wyobrażam jak z tego można korzystać (bez obrazy :) ja mam LG 1982U i jestem bardzo zadowolony i net i gry wyglądają bardzo dobrze a filmy oglądam na TV panoramicznym ale to co innego bo jest duży a nie 19" jeśli panorama to jak dla mnie minimum 24" ale takie są jeszcze za drogie i za duże więc 19" 5:4 jest dla mnie najlepszym wyborem na monitor! wiem że wielu z was się ze mną nie zgodzi ale to moje zdanie :P P.S co powiecie na 17" panorame hahaha to już w ogóle bezsens bo na 17" normalnym da sie korzystać a na panoramie NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) Benq 19" LCD FP93GP (8ms, DVI, srebrno-czarny, P-MVA) te TN-ki mogą mu podskoczyc. Edytowane 16 Marca 2008 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 I bądź tu mądry :D Będę losował. Zobaczę w sklepie czy lepiej mi się patrzy na panoramę czy na zwykły, ale co do modelu to najbardziej skłaniam sę ku temu samsungowi (panorama o tym oznaczeniu jest 100zł tańsza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...