dymy Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) ale po tracić czas doświadczonych userów na moderowanie skoro można tak łatwo socjotechnicznie wymusić dostosowanie do panujących reguł? to naturalne że palący brak informacji i pośpiech nakłoni ich do szukania. a jeśli raz użyją szukajki to wejdzie im to w krew. ludzi trzeba wychowywać i to właśnie teraz gdy fala tanich laptopów zalewa ludzkie skupiska. Edytowane 18 Marca 2008 przez dymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 a nie lepiej ustawić przymusową szukajke przy zakładaniu nowego tematu dla osób które mają staż na forum powiedzmy max dwa dni?? ps. macie problemy jest opcja raport i chyba ona wystarczy. napisałem chyba bo nie tyczy się ona np. Pana SGJ który uważa te forum za prywatny folwark. Może Pan romek odpisze mi kiedyś na moje wiadomości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Jakby było tak jak piszesz to juz dawno by cie nie było na tym forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Może przeniesiemy się na temat o forum ?? Bo za każdym razem jak coś tam piszę na twój temat to posty błyskawicznie znikają. Wyjaśnimy tam do końca jakim jesteś wspaniałym adminem. ps. Widzę, że szukasz namiętnie na mnie haków (masz może brata bliźniaka?)bo właśnie dostałem od ciebie 10% za cytowanie obrazka. ps2. Zachowujesz się jak szczeniak który dorwał się do władzy i pozjadał wszystkie rozumy. Wiedz, że nie tylko ja tak myślę bo nawet kilku moderatorów ma o tobie takie zdanie. Edytowane 19 Marca 2008 przez Nierealny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Moze pójdziesz juz sobie? ps. Tak, moim ulubionym zajęciem jest przeglądanie wszystkich postów napisanych przez kazdego debila na forum zeby tylko znalezc cos nieregulaminowego... ps2. Skonczyłes juz? Czy dalej będziesz zachowywał sie jak debil, który uparcie twierdzi ze ma racje nawet gdy jej nie ma i potwierdzaja to inni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...