St.Anger Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Pora wreszcie rozstać się ze starym kompem. Myślę nad kompletem 2x1 Gb, choć gdyby do 270 zł udało się znaleźć coś wartego uwagi 2x2 Gb to wziąłbym z przyjemnością :) . A może lepiej byłoby zakupić 2x2 Gb i Blood Iron zamiast DK P35? Komp głównie do gier i CAD/CAM ewentualnie ABAQUS :) . Edytowane 17 Marca 2008 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Popytaj o selekty. Może ktoś na forum będzie miał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) 2x2GB wątpie żebyś znalazł coś ciekawego co potrafi 1066Mhz zrobić (do 270zł) Mushkiny SP+ będą chyba ok:) Edytowane 17 Marca 2008 przez mattis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Poszukaj 2x2GB Mushkiny jest temat na forum w dziale o pamięciach chyba że chcesz ekstremalnie kręcić proca to 2x1GB lepsze do OC. Ja bym brał teraz 2x2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Właśnie 2x1 Gb to już powoli staje się za mało, zwłaszcza dla Solid Edge'a i tym podobnych programów, do których co chwilę wychodzą poprawki i nowe wersje. Puki co męczę się na 1 Gb :) . 2x2GB wątpie żebyś znalazł coś ciekawego co potrafi 1066Mhz zrobić (do 270zł) Mushkiny SP+ będą chyba ok:) Dlatego właśnie rozważam czy nie lepiej kupić Blood Iron zamiast DK P35, a zaoszczędzone pieniądze dorzucić do pamięci. Popytaj o selekty. Może ktoś na forum będzie miał Jestem pewien, że ktoś będzie miał, tylko za ile :) ? Poszukaj 2x2GB Mushkiny jest temat na forum w dziale o pamięciach chyba że chcesz ekstremalnie kręcić proca to 2x1GB lepsze do OC. Ja bym brał teraz 2x2GB. Ekstremalnie jak ekstremalnie, tyle ile da radę na powietrznym chłodzeniu :) , a jednak tak jak wyżej napisałem 2x2 Gb by się przydało. EDIT: Po konsultacjach z Xtreme Addict już wiem, że nawet do 300 zł nie ma nic co dałoby radę zrobić 1066, co najwyżej 1000. I teraz dylemat, DK P35 i 1000 MHz czy Blood Iron i 1066 MHz? Edytowane 18 Marca 2008 przez St.Anger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...