Rooooobi Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Pojawiły się u mnie jakieś trzaski i zacięcia podczas odtwarzania czegokolwiek, Mam audigy 4 tą jakąś tańszą wersje. Problemu jakoś niema jeśli odtwarzam w programie od creative mediasource. Co może być przyczyną ?? Czy to karta pada?? Może jest jakiś program do diagnostyki karty?? Sprawdzałem już głośniki, kabelki i nawet kartę przekładałem do innego slotu, nadal to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorvishoon Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 jeśli było ok, a teraz nie jest ok, tylko jest ok jak odtwarzasz w media source, to ja bym zaczął od przeinstalowania sterowników, sprawdzenia czy gdzieś się nie włączył jakiś equalizer czy inne udziwniacze dźwięku i podłączył głośniki do innego źródła żeby sprawdzić czy to nie one. Ale IHMO jeśli sprzęt działa na jedyn odtwarzaczu ok a na drugim średnio, to raczej wina odtwarzacza a nie sprzętu. Chyba żę media source potrafi wyczarować z zepsutej karty dobrą :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooooobi Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Udało mi się rozwiązać problem. Jakieś te wszystkie trzaski powodował zainstalowany program do obsługi monitora LG ForteMenager. joorvishoon dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...