śruba Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Na rynku pojawia się nowa obudowa ze stajni NZXT. Jest nią high-endowa NZXT Tempest Na pierwszy rzut oka wydaje się dobrze dopracowaną bryłą z wygodnymi portami u góry. Duże wrażenie robi spora ilość wentylatorów 120 i 140 milimetrowych. Ciekawym rozwiązaniem wydaje się możliwość zamontowania 9 zewnętrznych napędów.Jedyne co mnie martwi i niepokoi to podświetlenie wentylatorów które mogą z czasem przeszkadzać. Również nie zgadzam się z opisem firmowym że obudowa może być dobrym kompanem na LAN-party, ja bym się bał takie cacko zabierać gdziekolwiek. Ciekawe czy nowy NZXT wywoła "burze" u innych użytkowników, bo moje wrażenie jest powiedzmy powyżej średniej, ale bez szału. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 złapany :] jak się chce robić kryptoreklamę to trzeba zatrudnić specjalistów a nie walnąć 19 postów każdy z linkami do madtecha bo to wygląda na jakąś lamatorkę,, przejrzyjcie kolegi posty to zrozumiecie vote ip ban,, raport buda lipa głośne to musi być ;] tak żeby nie było ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Hmm buda jak buda ja tam wole moją 6 czy 7 letnią ;D póki się trzyma i jest miejsce na GTX'a czego chcieć więcej... nawet dziure wyciełem na 120mm fana po boku hehe. A co do reklamy coś w tym jest... Edytowane 21 Marca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Troche podobna do Cm690 z oknem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Praktycznie wierna kopia Antec'a 900 >.> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...