B3T0N Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 qrde wszedlem na allegro dzisiaj tak popatrzylem sobie jakie maja obudowy i stwierdzam ze condonszajs niektore budy ma niezle , jezeli popatrzec od strony modowania - wpadla mi w oko taka dziwna 8O buda - w zasadzie zajebista do WC - gleboko sie nad nia zastanawiam bo rozpipeprzylem swojego moda :( - moja wina :( i teraz wszystkie bebech leza na biurku ........... to jest ta ofiara http://allegro.pl/show_item.php?item=11326141 czy faktycznie condongen robi wszystko szajskie ??? wiem ze zasilki sa do (_|_) - od razu by poszla w smietnik i walnalbym sobie zasilke od chiefteca jakie jest wasze zdanie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 W porównaniu z moim (przed mode ofkozz) to nawet całkiem całkiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 gdzies czytalem ze te raczki sa chyba z plastyku a nie metalowe tak jak wygladaja... ale nie wiem. IMO ta jest niezla: http://allegro.pl/show_item.php?item=11326572 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 gdzies czytalem ze te raczki sa chyba z plastyku a nie metalowe tak jak wygladaja... ale nie wiem. IMO ta jest niezla:http://allegro.pl/show_item.php?item=11326572 Nooo ta już ładniejsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 aleee chodzi mi o zagospodarowanie wnetrza do WC -- nie chce sie pieprzyc z biig towerami :-/ w sumie na gorze wyladowalaby nagrzewnica - jest tam nawet fajna miejscowka wydzielo - troszke pyciac dreemmelem , sa sanki na dyski .... ehhh porozgladam sie jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 aleee chodzi mi o zagospodarowanie wnetrza do WC -- nie chce sie pieprzyc z biig towerami :-/ w sumie na gorze wyladowalaby nagrzewnica - jest tam nawet fajna miejscowka wydzielo - troszke pyciac dreemmelem , sa sanki na dyski .... ehhh porozgladam sie jeszcze Napędów można duzo wsadzić, ale na WC to raczej cienko z miejscem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 aleee chodzi mi o zagospodarowanie wnetrza do WC -- nie chce sie pieprzyc z biig towerami :-/ w sumie na gorze wyladowalaby nagrzewnica - jest tam nawet fajna miejscowka wydzielo - troszke pyciac dreemmelem , sa sanki na dyski .... ehhh porozgladam sie jeszcze Napędów można duzo wsadzić, ale na WC to raczej cienko z miejscem. hehe ze wsadzeniem wc to dla mnie nie bylby problem pompe (ph802) przerabiam tak , jak witchhunter , wiec bedzie to wszystko malo miejsca zabieralo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 nawet fajne te budy mozesz brac ale zasilka odrazu do sprzedarzy:) poza tym dla mnie ponad 200 zeta za bude to troche przesada jeszcze jak chcesz do modowania i wwalenia WC kup se lepiej jakis big tower za 120 i sie nim pobaw(bez zasilki of corz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 co to jest WC??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 co to jest WC??? 1. toaleta 2. water cooling czt cos takiego :) Czykli chłodzenie wodą- bardzo wydajne. choc zdazaja sie przecieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 IMO ta jest niezla:http://allegro.pl/show_item.php?item=11326572 klapka na zawiasach ma 2 zatrzaski, w 90 przypadkach na 100 nie da ci sie jej otowrzyc od razu, zle spasowane, mialem okazje widziec cos takeigo na "targach", gosciu z fimry prezentujacej te obudowe tez jej nie otworzyl od razu, dopiero za 3 razem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 aleee chodzi mi o zagospodarowanie wnetrza do WC -- nie chce sie pieprzyc z biig towerami :-/ w sumie na gorze wyladowalaby nagrzewnica - jest tam nawet fajna miejscowka wydzielo - troszke pyciac dreemmelem , sa sanki na dyski .... ehhh porozgladam sie jeszcze Napędów można duzo wsadzić, ale na WC to raczej cienko z miejscem. hehe ze wsadzeniem wc to dla mnie nie bylby problem pompe (ph802) przerabiam tak , jak witchhunter , wiec bedzie to wszystko malo miejsca zabieralo Pompka to pikuś, wsadź tam chłodnicę, to będziesz wielki :lol: No chyba, że masz malutką chłodnicę 12x12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 chlodnica to od kadetta jest , ale po prostu skroje jedno pieterko na gorze (moze 2) i bedzie po klopocie . jakies mocowanie na nagrzewnice i powinno byc spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Jesli jestes pewien ze chcesz akorat tej obudowy i bedziesz zniej zadowolony (bo to najwazniejsze) to bierz ja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...