Gość squarem Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 ok to niech będzie coś chciałem spróbować coś zrobić to niech będzie fc-jednostopniowa. Ale kurde nie wiem co zrobić i jak mam za to gotówke!!! ale nie chce żeby to ktoś robił chce żeby mi ktoś to wytłumaczył bo to co chce zrobić to jest amatorstwo i moja głupia ambicja PS mam starą lodówkę ...i to nie jest śmieszne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 co?! zrozumiałem, że chodzi o FC. na portalu masz wytłumaczone co i jak! szukaj! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.purepc.pl/node/1016?page=0%2C4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Ja z checia tlumacze za pieniazki o co w tym chodzi :D AC/WC/FC/OC, mozesz kupic pelen pakiet :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 daje temu userowi 5h czasu bez bana lub zpp za inteligentne tytuły tematów :D ps FC jak chcesz zbudować to uszykuj tyle kaski ile wydasz na zrobienie przez kogoś .... tam można wiele rzeczy popsuć ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 daje temu userowi 5h czasu bez bana lub zpp za inteligentne tytuły tematówAz? Nisko nas cenisz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...