truman20 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Nie wiem czy w dobrym dziale, jeśli nie, to proszę o przeniesienie. Dostałem zlecenie zrobienia interfejsu w PHP dla obsługi domu dziecka. Interfejs będzie korzystał z EasyPHP. Czy mogę go w ten sposób wykorzystać oraz składniki (MySQL, Apache) w nim zawarte? Czy interfejs będzie mógł korzystać z EasyPHP legalnie za darmo? Oczywiście będzie to działało tylko lokalnie na jednym komputerze. Proszę nie odsyłać mnie do licencji MySQL i Apache, bo nie mam zabardzo czasu wertować ich stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Interfejs bedzie uzywał Apache, mysql i php a nie easyphp. Dziwny jest ten pakiet, ani słowa o licencji, bledy na stronie jakby twórcy do konca nie wiedzieli co pisza. Apache, mysql i php są darmowe. Jak chcesz gotowy pakiet z jasną licencją uzyj xamppa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...