Skocz do zawartości
Siwuszka

Razer Da Dobry Wybór?-wątpliwości

Rekomendowane odpowiedzi

A więc właśnie przypadkowo dostałem nową myszkę oprtyczną OMEGA OM 042, która w sklepach internetowych kosztuje ok 17 zł :P. No i oczywiście się zawiodłem, bo pomimo tego iż niby obsłguje 800 dpi (to chyba nie tak mało), mysz fatalnie działa pdczas gry w fps(Wolf ET) tzn. wariuje czasami, niezbyt dobra precyzja, a czasami nawet szalejje podczas normalnego użytkowania w internecie. Mysz ta nie posiada żadnych sterowników i instalatorów po prostu podłaczasz i masz. Dlatego kupuje nowa i mam pytanie z prosba o wskazanie dobrej myszki do grania i normalnego użytkowania(nie interesuja mnie myszy logitecha za 300 zł PRO). Zastanawiam się nad Dathadderem Razera.słyszałem o niej dobre opinie i niewiele kosztuje-130 zł. Pondto mam paytanie dotyczące powierzchni na której gram. Moja OMEGA wariuje z mniejsza lub wieksza czestotliwością na róznych pow. w tym najbardziej na biurku. Czy do myszki klasy DA jest potrzebna podkładka, a jesli tak to jaka?

WIELKIE DZIĘKI

Edytowane przez Siwuszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim do tej pory wspaniałym X-718BF złamał się klawisz (i gw. z powodu mech. uszk. raczej nie uznają). Pewnie jak kupię kolejnego 718BF/750BF to po roku będzie takie samo uszkodzenie.

Tak więc teraz też myślę nad Razerem ale nie DeadVaderem :) tylko najnowszym DiamodBack 3G - nie ufam zupełnie laserom ... przynajmniej na razie.

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim do tej pory wspaniałym X-718BF złamał się klawisz (i gw. z powodu mech. uszk. raczej nie uznają). Pewnie jak kupię kolejnego 718BF/750BF to po roku będzie takie samo uszkodzenie.

Tak więc teraz też myślę nad Razerem ale nie DeadVaderem :) tylko najnowszym DiamodBack 3G - nie ufam zupełnie laserom ... przynajmniej na razie.

widzę, że rzeczywiście jest nowsza i tak samo tania! 137 zł. Jeśli jest lepsza to chyba też ją wybiorę, ale mam pytanie czy da się wyłączyć podświetlenie tej myszki??

a i co z podkładkami do obu z nich??

Edytowane przez Siwuszka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzę, że rzeczywiście jest nowsza i tak samo tania! 137 zł. Jeśli jest lepsza to chyba też ją wybiorę, ale mam pytanie czy da się wyłączyć podświetlenie tej myszki??

a i co z podkładkami do obu z nich??

Ja pozostanę przy QCK - skoro X-718BF działał na niej idealnie to DiamondBack nie będzie gorszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi