Siwuszka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) A więc właśnie przypadkowo dostałem nową myszkę oprtyczną OMEGA OM 042, która w sklepach internetowych kosztuje ok 17 zł :P. No i oczywiście się zawiodłem, bo pomimo tego iż niby obsłguje 800 dpi (to chyba nie tak mało), mysz fatalnie działa pdczas gry w fps(Wolf ET) tzn. wariuje czasami, niezbyt dobra precyzja, a czasami nawet szalejje podczas normalnego użytkowania w internecie. Mysz ta nie posiada żadnych sterowników i instalatorów po prostu podłaczasz i masz. Dlatego kupuje nowa i mam pytanie z prosba o wskazanie dobrej myszki do grania i normalnego użytkowania(nie interesuja mnie myszy logitecha za 300 zł PRO). Zastanawiam się nad Dathadderem Razera.słyszałem o niej dobre opinie i niewiele kosztuje-130 zł. Pondto mam paytanie dotyczące powierzchni na której gram. Moja OMEGA wariuje z mniejsza lub wieksza czestotliwością na róznych pow. w tym najbardziej na biurku. Czy do myszki klasy DA jest potrzebna podkładka, a jesli tak to jaka? WIELKIE DZIĘKI Edytowane 29 Marca 2008 przez Siwuszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) W moim do tej pory wspaniałym X-718BF złamał się klawisz (i gw. z powodu mech. uszk. raczej nie uznają). Pewnie jak kupię kolejnego 718BF/750BF to po roku będzie takie samo uszkodzenie. Tak więc teraz też myślę nad Razerem ale nie DeadVaderem :) tylko najnowszym DiamodBack 3G - nie ufam zupełnie laserom ... przynajmniej na razie. Edytowane 29 Marca 2008 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwuszka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 (edytowane) W moim do tej pory wspaniałym X-718BF złamał się klawisz (i gw. z powodu mech. uszk. raczej nie uznają). Pewnie jak kupię kolejnego 718BF/750BF to po roku będzie takie samo uszkodzenie. Tak więc teraz też myślę nad Razerem ale nie DeadVaderem :) tylko najnowszym DiamodBack 3G - nie ufam zupełnie laserom ... przynajmniej na razie. widzę, że rzeczywiście jest nowsza i tak samo tania! 137 zł. Jeśli jest lepsza to chyba też ją wybiorę, ale mam pytanie czy da się wyłączyć podświetlenie tej myszki?? a i co z podkładkami do obu z nich?? Edytowane 29 Marca 2008 przez Siwuszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 widzę, że rzeczywiście jest nowsza i tak samo tania! 137 zł. Jeśli jest lepsza to chyba też ją wybiorę, ale mam pytanie czy da się wyłączyć podświetlenie tej myszki?? a i co z podkładkami do obu z nich?? Ja pozostanę przy QCK - skoro X-718BF działał na niej idealnie to DiamondBack nie będzie gorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwuszka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 Ja pozostanę przy QCK - skoro X-718BF działał na niej idealnie to DiamondBack nie będzie gorszy. dzięki kyle w takim razie kupuję:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...