tanaka Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 po zmianie karty komp mi sie czasem wiesza ,jest jakis program by sprawdzic stabilnosc karty ?odloczylem dwa wentylatort to sie nie wiesza ale nie wiem czy od tego czy od czegos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 .......moze docisnij karte bardziej......albo stery........? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 karta dobrze bo ma zaczep a stery tez zmienialem , a jak sie wiesza to bledy jeszcze czasem wyskakuja teraz jak pisze tego posta to tez cosik na ekranie mi wyskoczylo , grafa to Gainward GeForce3 Ti/450 TV GS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 format dobry na wszystko :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 format tez byl grafika nawet krecona niebyla chodzi w trybie Enchanced 200/444 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Dla mnie to będzie uszkodzona karta. ;P Mój pięknie chodzi jak na GF3ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 po zmianie karty komp mi sie czasem wiesza ,jest jakis program by sprawdzic stabilnosc karty ?odloczylem dwa wentylatort to sie nie wiesza ale nie wiem czy od tego czy od czegos innego jak odlaczyles dwa wentyle i przzestalo sie wieszac to pewnie wina zasilacza. Kup nowa 300 dobrej firmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 popieram przedmowce z tego wyniaka ze to zasilacz nie wyrabia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 to nie zasilacz bo wypiolem wszystko no jest niepoczebnr i tez sie zawiesil komp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 to nie zasilacz bo wypiolem wszystko no jest niepoczebnr i tez sie zawiesil kompA jaki masz teraz psu?? Athlon tez potrzebuje sporo mocy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 jak format nie pomogl to cos jest rozwalone :wink: :lol: albo moze sie wlasnie przegrzewa...... moze za duzo pasty... lub za malo..... przydalo by sie to poprawic pewnie... hmmmm wina zasilacza..... tez prawdopodobne.... :) na to wyglada ze moze byc wiele przyczyn..... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ide do kolesia z karta zobaczyc jak u niego bedzie dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Spróbuj sprawdzić kartę na innym kompie i z innym zasilaczem sprawdź też czy nie masz może jakiś konfliktów na przerwaniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 katra raczej sie nie grzeje bo sa zamontowane dwa wentylatory zelmana 123 pod nia zobacze na innym systenie moze windows milenium cos zmieni z moze cosik grysie sie z plyta glowna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 tez mi sie kiedys komp wieszal po wymianie grafy ale nowe "4in1" rozwiazaly problem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...