Gość Soker Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Mam problem z tą grą bo w opcji 3d setup jest ustawione Software Redender (jednym słowem kiepska grafa) gdy zmieniam na nVidia GeForce 2 Mx400 to gra się nie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> pomocy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 zapuśce se fifę 2oo3 hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Soker, masz kompa wystarczajacego na fife 2003 wiec polecam Ci ja. Jest o wiele ladniejsza, bardziej realistyczna i gra sie wysmienicie. Co do problemu to zmien stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 jeppp mam juz 2oo3 ale w 2ooo takie fajne mozna bylo wrzutki ładować głównie o to chodzi !! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 2003 Rulez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 fifa 2oo3 jest odlotowa ale ma kilka kshaków które mnie wkórwiają i chodzi tu głównie ot to jak się stshela!!! kilka razy miałem dobra sytuację ale wcisnołem zadługo d i doopa nie stsheliłem albo kilka razy mój bramkarz obronił rzut wolny i jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ym cude wlaz z/wpadła mu piłka do bramki, czego do dzisiaj nie umiem zrozumieć buhahaha lol! :[ ale ogólnie da się pyknąć ghyhyhy... ja pykam na najwyżshym poziomie, czyli world class, fastest i udaje mi się nawet wygrywać mecze choć napoczątku dostawałem ciągle w doope po 10:0 buhaha... a teraz najwyżej 5:0 ale głównie zremishy :] heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 LUDZIE JA CHCE INFORMACJE O FIFE2000 a nie 2003 GRAŁEM W 2003 podobała sie i znudziła teraz chce pograc w 2000 !!!!!!!!!!!!1 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Stery zmieniales. Jezeli tak to powinienes powiedziec to nie bilbym teraz tego posta. Jezeli nie to mnie olales :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Stery zmieniales. Jezeli tak to powinienes powiedziec to nie bilbym teraz tego posta. Jezeli nie to mnie olales :) eee :roll: nie kumam wytłumacz o co chodzi |aha a stery mam najnowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Pisalem w moim pierwszym poscie o sterownikach. A Ty dalej domagales sie pomocy. Nie wiedzialem czy juz korzystales z mojej pomocy bo piszesz, ze nikt nie pomaga. I nie wazne czy masz najnowsze. Ja napisalem zmien. Sprobuj z 10 roznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 eee na tych co mam to mi najlepiej chodzi @ll wiec szkoda zmieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Najlepiej Ci chodza gry, a fifa nie chce wogole chodzic :P Skoro chce pomoc to sie chociaz sluchaj rad. Jezeli nie chcesz to nie zakladaj wiecej watkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ok bede słuchal sorry ale podsun moze dokladniej ktore stery oki ?? (numer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 A czemu chcesz na SOWTARE ??? Nielepiej na max detail ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 nieda sie tam tylko jest software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Mialem tem sam problem na R8500. Trzeba w pliku chyba *.ini w katalogu setup prisac nazwe swojej karty. Troche skomplikowane, ale jak podeslesz mi plik i pelna nazwe karty z systemu to ci to zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 jak pelna nazwe :) nie wystarczy to w moim configu ponizej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 jak pelna nazwe :) nie wystarczy to w moim configu ponizej ? 1.Klikasz prawym przyciskiem myszki na ikonce moj komputer... 2.Wciskasz - Wlasciwosci 3.Menedzer Urzadzen 4.Karty graficzne 5.nazwa karty Ta nazwa jest potrzebna IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 jak pelna nazwe :) nie wystarczy to w moim configu ponizej ? Potrzebna jest nazwa pod jaka system widzi twoja karte. SuChyY ma racje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...