Skocz do zawartości
bushidoblade

Msi P-31 Neo2-fr.......podkręcanie

Rekomendowane odpowiedzi

<_< Witam <_<

Zainteresowalem się płytką MSI P-31 NEO2-FR jednak co o niej znalazlem czyli jakies recenzje testy to bardzo malo ............

Interesuja mnie mozliwości podkręcania tej plytki ,jednak malo jest opini na jej temat.......

Jesli ma ktos te oto płyte prosił bym o podzielenie sie opińią na jej temat i kreceniem jeśli ktoś na niej kręcił.................. <_<

post-157238-1207315231_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktos na Egieldzie mial ta plyte , w skrocie - nie nadaje sie do oc tak jak P31 DS3L od Gigabyte , ten drugi kosztuje malo i swietnie sie kreci , ten MSI nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, p31 jak za cene, ktora trzeba zaplacic nadaje sie swietnie do OC, tylko (zacytuje tu innego uzytkownika, ktory okreslil to tak, ze lepiej sie nie da)

trzeba troche powalczyc z ustawieniami aby nie resetowala sie do def. po nocy/weekendzie ale jest to do zrobienia.

ja na przyklad mam super stabilne 3,1GHz 345x9 na biosowym 1,4V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rotfl i tyle co o tym powiem, po pierwsze temat do kosza bo jest temat na 80 stron o tym mobasie po drugie kto musi walczyc ten musi walczyc.. nie ma z mobasem zadnych problemow..

Edytowane przez crash_zero

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no, p31 jak za cene, ktora trzeba zaplacic nadaje sie swietnie do OC, tylko (zacytuje tu innego uzytkownika, ktory okreslil to tak, ze lepiej sie nie da)

Tylko, że ty masz GB, a tutaj jest temat o MSI, która się pewnie będzie inaczej zachowywała ;]

rotfl i tyle co o tym powiem, po pierwsze temat do kosza bo jest temat na 80 stron o tym mobasie po drugie kto musi walczyc ten musi walczyc.. nie ma z mobasem zadnych problemow..

P31 vs P35 ? Inne chipsety = inne płyty. Tak więc o czym ty tu mówisz ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To była odpowiedź na post Firekage ;] Chodzilo mi oto zeby pokazac, ze GA-P31 sie duzo bardziej nadaje do oc niz MSI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi