bushidoblade Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 <_< Witam <_< Zainteresowalem się płytką MSI P-31 NEO2-FR jednak co o niej znalazlem czyli jakies recenzje testy to bardzo malo ............ Interesuja mnie mozliwości podkręcania tej plytki ,jednak malo jest opini na jej temat....... Jesli ma ktos te oto płyte prosił bym o podzielenie sie opińią na jej temat i kreceniem jeśli ktoś na niej kręcił.................. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ktos na Egieldzie mial ta plyte , w skrocie - nie nadaje sie do oc tak jak P31 DS3L od Gigabyte , ten drugi kosztuje malo i swietnie sie kreci , ten MSI nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no, p31 jak za cene, ktora trzeba zaplacic nadaje sie swietnie do OC, tylko (zacytuje tu innego uzytkownika, ktory okreslil to tak, ze lepiej sie nie da) trzeba troche powalczyc z ustawieniami aby nie resetowala sie do def. po nocy/weekendzie ale jest to do zrobienia.ja na przyklad mam super stabilne 3,1GHz 345x9 na biosowym 1,4V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) rotfl i tyle co o tym powiem, po pierwsze temat do kosza bo jest temat na 80 stron o tym mobasie po drugie kto musi walczyc ten musi walczyc.. nie ma z mobasem zadnych problemow.. Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez crash_zero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 crash_zero on się pyta o płytę MSI opartą o chipset P31 a nie P35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 no, p31 jak za cene, ktora trzeba zaplacic nadaje sie swietnie do OC, tylko (zacytuje tu innego uzytkownika, ktory okreslil to tak, ze lepiej sie nie da) ja na przyklad mam super stabilne 3,1GHz 345x9 na biosowym 1,4V Tylko, że ty masz GB, a tutaj jest temat o MSI, która się pewnie będzie inaczej zachowywała ;] rotfl i tyle co o tym powiem, po pierwsze temat do kosza bo jest temat na 80 stron o tym mobasie po drugie kto musi walczyc ten musi walczyc.. nie ma z mobasem zadnych problemow..P31 vs P35 ? Inne chipsety = inne płyty. Tak więc o czym ty tu mówisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 no, p31 jak za cene, ktora trzeba zaplacic nadaje sie swietnie do OC, tylko (zacytuje tu innego uzytkownika, ktory okreslil to tak, ze lepiej sie nie da) ja na przyklad mam super stabilne 3,1GHz 345x9 na biosowym 1,4V To była odpowiedź na post Firekage ;] Chodzilo mi oto zeby pokazac, ze GA-P31 sie duzo bardziej nadaje do oc niz MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ominelem jedna cyferke ;-) prosze o wybaczenie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...