Skocz do zawartości
LuckyLuke

EVERCOOL CUD - 725...

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie pomalowane na pomaranczowo :P

Wcale bym sie nie zdziwil :) A moze jadnak jakas "super okazja" :lol:

eee to jest nie możliwe

a może ten wiatrak to jakaś atrapa

:D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poniedzialek maja mi wyslac ten cooler do stestow wiec recke bedzie mozna przeczytac na www.overclockers.prv.pl zapraszam!!! gdzies w piatek sie pojawi recka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem tydzien temu i jestem zajebiscie zadowolony. Wczescniej mialem max ok 57 C pod UD a teraz po tygodniu pracy non-stop (wogole nie wylaczam kompa) maksymalnie mialem 45 C a srednio ok 43 caly czas obciazony na maxa UD. w Grach temp nie przekracza 42 C a podczas pracy w windzie 38C. Dodatkowo mam w obudowie 2 wentylatory 60x60x25 4000 RPM marki Spire (wlot i wyciag).

Polecam szczerze, kupilem za 75 w warszawskiej firmie PCCOOLER.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

45 st. na XP 1800 to w sumie nieźle. Może być hicior , chociaż warto go porównać (wydjaność ) z coolerami spire bo są w podobnej cenie , a do tej firmy mam większe zaufanie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupilem tydzien temu i jestem zajebiscie zadowolony. Wczescniej mialem max ok 57 C pod UD a teraz po tygodniu pracy non-stop (wogole nie wylaczam kompa) maksymalnie mialem 45 C a srednio ok 43 caly czas obciazony na maxa UD. w Grach temp nie przekracza 42 C a podczas pracy w windzie 38C. Dodatkowo mam w obudowie 2 wentylatory 60x60x25 4000 RPM marki Spire (wlot i wyciag).

Polecam szczeze, kupilem za 75 w warszaskiej firmie PCCOOLER.

A jak z waga? Nigdzie sie nie doczytalem ile to wazy :(...Jak to faktycznie miedz....to zaluje ze kupilem V7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie Evercool`a pisza ze wazy ok 420g i faktycznie jest skurczybyk ciezki wiec to na 100% miedz.

na stronie http://www.pccooler.com.pl/overclockers/index.html też piszą że to czysta miedź, ciekawe jak z tymi 32dB ??? 8O
duzy wentylator wiec pewnie te 32 dB to prawda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie Evercool`a pisza ze wazy ok 420g i faktycznie jest skurczybyk ciezki wiec to na 100% miedz.

na stronie http://www.pccooler.com.pl/overclockers/index.html też piszą że to czysta miedź, ciekawe jak z tymi 32dB ??? 8O
duzy wentylator wiec pewnie te 32 dB to prawda
Volcano7 ma jeszcze wiekszy i co ?

Śfista jak glupi 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wentylator jak na moj gust jest srednio-cichy. Lecz biorac pod uwage przeplyw bodajze ponad 40 cfm to naprawde jest cichutki. Mam 3 wentyle 2 x 60x60x25(nominalnie 31 Db) + tego evercoola na procu i wszystkie pracuja mniej wiecej z takim samym poziomem halasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wentylator jak na moj gust jest srednio-cichy. Lecz biorac pod uwage przeplyw bodajze ponad 40 cfm to naprawde jest cichutki. Mam 3 wentyle 2 x 60x60x25(nominalnie 31 Db) + tego evercoola na procu i wszystkie pracuja mniej wiecej z takim samym poziomem halasu.

Jakie masz temperaturki na procu z tym Ever.... ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propos waszych watpliwosci co do uzytego materialu to powiem wam, iz wyglada on tak dlatego, ze jest zajebiscie wyszlifowany; nigdy w zyciu nie wiedzialem tak ladnej roboty - mozna sie w nim przejzec:). Jak znajde to podrzuce wam link testu na jakims zachodnim serwisie gdzie dostal 8/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...